171 performansından kayıp yok maşallah![]()
Peugeot 106 GTI 1997 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 75734656
araç hakkında bilgisi olan varmı arkadasm dusunuyo yardımcı olursanz seviniriz.
Aracı uzun süreden beri antepdeydi hatta bizim semtimizde oturan bir arkadaşdaydı. bildiğim kadar kısa süre kiralamada kaldı.ondan sonra bizim semtteki arkadaş aldı. üzerine haciz geldi. geri kalktı baya para harcadılar arabaya. bildiğim kadarısıyla çoğu yerinde boya yoktur. geri galeriye koydular antepden galiba 12'gibi bir para götürdüler arabayı. antepden. hiç birşey yapmamışlar sadece app plaka yapmışlar aldıkları gibi.araba.
Peugeot 106 GTI 1997 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 75518296 bilgisi olan varmıdır ?
edit: Plakası 22 HS 163 ' müş.
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Peugeot 106 GTI 1998 Model 11.900 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 75993037
konuyla alakası yok ama yukarıdakı aracın sahıbıne xs lerin piyasası ne zaman 13 - 14 oldu dıye mesaj attım . cevabı aynen şu " 1..6 gti hemserim bu 118 bg xs degil işne gelmiyosa mesaj atmana gerek yok saçma sapan şeyler için rahatsız etmeyin dedik " cevabımı yazdım tabıkı ama benı engelledıgı ıcın yollayamadım .
bir başka gtı kısmına koyulan xs için araç sahibinden bilgi istedim.Sahibi gtı gibi anlattı. Eğer farkı bilmeyen biri gitse yazık günah olmazmı insanlar ne hale gelmiş . Bu kadar belirgin bi fark olan araçlar için bile rahatça yalan söylüyorlar . Allah araba alacaklara yardım etsin
Bugün gidip baktık araca motor elektirik tesisatı toplanması lazım, iticilerden ses geliyo,km kesin düşürülmüş,tavan sarı renk düşmüş biraz elden geçmesi lazım, kaput sağ çamurluk değişmiş tam toplayamamışlar far kaput arasına parmak giriyo benim ustanın söyledikleri aşağı yukarı 1.500 tl gibi bi masrafı varmış.11.500 e bıraktı ama içime sinmediği için almadım.
Bu arada sizin aracınızıda gördüm yıkmanın içinde yatıyodu Maşallah.
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)