o sticker orda olcak reyiz :D
Printable View
ah ah ah ah yavuz abi anladınmı sen stiker işini abi :)
kendim araca bakmaya gittiğimde önce, kaput panel çamurluk üzerinde daha çok dikkat ediyorum megesleri civataları, ön cam altındaki havuz kısmı illaki kendini belli ediyor, 106 nın önden kazası olupta şasi uçları düzelmemişi çok nadir, kapı menteşeleri, bagaj havuzu, bagaj kapağını altında kalan yan puntalara dikkat edilir, birde 106 nın kazalısı kapı vakumlarından anlaşılır kapı kulbunu açık tutup kapıyı tekrar tekrar kilitlemeden kapatırım bagaj kısmından glak glak şeklinde sesi duymak lazım.
o deilde arabaları yanyana koyunca moralim bozuldu kanka offroad aracına biner gibi hissetim kendimi :D e5 de giderken dörtlüleri yaktın ya bismillah dedim ne oluyoruz :) valla iyi sabır o basıklıkta o şekilde istanbulda kullanmak ben benim leylek le cinnet geciriyordum :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 76354256
zannedersem bu o bahsedilen araç degil araç antlyadan gelen araç bu...
edit.
....
al Alper :) face den satıolar
Fotos von 106 GTi Team - Alışveriş | Facebook
Braver arkadasimizin verdigi linkte fotonun altinda mevcut iletisim bilgileri.panel orjinal olmadigi surece bu stickerin bir anlami yok ancak daha once sokulmus,deforme falan olanlar icin ben olsam alir yapistiririm.