3.000 4.000 arası paraya adam olabilir tabi bide jant lastik lazım ona göre fiyatı uygun tutarsa alınabilir..
Printable View
3.000 4.000 arası paraya adam olabilir tabi bide jant lastik lazım ona göre fiyatı uygun tutarsa alınabilir..
Haydaa geçmiş olsun arabanın içindekiler iyidir İnşallah ?
Araba park halindeyken talihsiz bir kaza oldu :/ cok üzücü ...
Geçmiş olsun.. Kesinlikle nazar degdi.
hmm sağolun, araç sahibine geçmiş olsun daha iyileri gelir İnşallah yerine
Geçmiş olsun Lip'ini ben vermiştim üzücü
park halinde bir kaza için çok fazla hasar almış araç makasa girip sıkışmış tarzında kazalı duruyor
ARACI canlı bızzat gordum sahıplerınıde tanırım aracın.trabzonda öztürk tunıngın hazırladıgı aractır onların aracı.3 araclarına carpmıs bır skoda.aracları dukkanlarının onunde duruyordu 3 aracın ortasındaydı 106 da hasarın nedeni o.sahıbı gorunce yorum atarda boyle bılıp bılmeden yorum yapmayın yani sonra tatsızlık oluyor yanı kısacası bılıp bılmeden yorum yapmayın arkadaslar. arac gıderken kaza yapmadı durdugu yerde gelıp carptılar.
satılık araçlar bölümünde konusu var arkadaşlar,forumdan Ö.Öztürk nickli arkadaşa ulaşabilirsiniz..
Böyle polemiklerin önemi yok Allah etmesin kaza olayı caresizliğin son noktasıdır nasıl vurup bu hale geldiği önemli değil bu araçların manevi değeri çok yüksek memur alıpda işe gidip gelmeye kullanmıyor cümle kurarken biraz daha dikkatli olmak iyidir sonucunda ortadaki durum son derece üzücü ve can sıkıcı güzel bi araba göz göre göre gitmiş.
zaten vuran araba+2 araba daha pert oldu kardeş bu arabada o arabarın ortasında idi böyle hasar almasının nedeni ise vuran araba bayağı bir hızlıydı otomatikmen ortada kaldığı içinde böyle bir hasar aldı ama denildiği gibi 3 4 milyarlık bir hasar yok bence arabada
Arkadaşlar arac benim.sahibinden'de ilan acmadan önce forumda satılık araclar bölümünde kardeşim ömer actı konusunu.bilen arkadaşlarında dedigi gibi aracımız dükkanımızın önünde iki aracın ortasında duruyoken şerefsizin biri gelip araclara carptı.sakınan göze çöp batar derlerya aynen öyle oldu.olay oldugundan beri canım çok sıkkın aracı görmek bile istemiyorum,o yüzden satıcam.bilip bilmeden luzumsuz yorum yapmayın lütfen.
gerekli yorumu abim yazmış, harun sağol kanka gözün gibi kollarsın sonra bu halde görüyosun tuhaf oluyorsun, aracı istesek 4-4Lük yapma şansımız var herkez iyi biliyor fakat soğuduk araçtan allah kimseye kaza bela vermesin..
boş yorum yapma işte .gordugume yorum yaparım dıosunda arac sahıbı yazmıs boyle boyle nedenden dolayı tahlıhsız sekılde bı olay yasanmış.yok makas atarken arada kalmıs gibi hali var falan gerek yok böyle şeylere.zaten olaydan ötürü canları sıkkın.ali abi gereken yorumu yapmıs zaten.ali abi cok gecmıs olsun canınız sagolsun yaparsınız gene en güzelini...
sağol üstüner arkadaş gördüğünü yazmış polemiğe gerek yok herkeze kazasız belasız sürüşler sorgulama bölümü dağılmasın ..
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.900 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 76460667
Aydında oturan arkadaşlar varsa su arkadaşı alıp güzel bi masa kurup bazı şeylerin böyle olmayacagını anlatsın.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.499 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 76533932
bu aracın gideri hakkında bilgisi olan varmıdır yürürü kayda değermidir