Bide Almanlarda lütfen :D
Aynen öyle bakımları yapılmış edilmiş ve fazla sıkılmış limon olmayan pug iş yapar her marka için gecerli pug lar hassas biraz sanırım :p
Printable View
Her arabanın titiz bi şekilde bakımları yapılırsa uzun km'ler gider sorun çıkartmaz kesinlikle.
Kronik sorunlar istisnalar.
PUG grubu yeni modelleri bilmem ama '' 106GTI ve 306GTI-6 hassas arabalar, sorunlu değil ''
Bu PUG'lar sorunlu araba ön yargısını yıkamamamızın nedeni apaçilerin eline düşmesinden kaynaklıdır.
Araba yağsız kalıyo, susuz kalıyo, bakım yapılmıyor e sonra noldu arabada hararet sorunu var-araba motor kırdı-araba yürümüyor bla bla bla...
Eğer hararet yapmamış kapağı açılmamış bir araç ise 195.000 km de 306gti sorun olmaz. Ama hararet yapmış ise daha önce o zaman alan arkadaş binmeye niyetli ise motor yaptırmayı göze olsun. Fuarlarda olduğu yerde dakikalarca kesicide gaz veren 306gti'lar gördük biz. Ömrü kesicide dolaştı çoğu 306gti'ın. Hararet yapınca kapak taşlanınca bir daha kolay kolay dikiş tutmaz o kapak.
suan elimde nakıt olarak 15 mılyar yenı paraya gore 15 mılyonum var bu fıyata uzmıycek ugrastırmıycak 106 gti arıyorum onerebılecegınız gonlumce seve seve bınecegım bı araba varmı
komşumun arabası , araba ilk sahibinden orjinal bir araç filtre bile takılmamış düşünün artık. Bakımları mepada yapılıyor. evin önünde airbagleri çalındı aracın onlar değişti kaskodan. bagajda cam çevresinde çürükler mevcut , kronik güneş yanıkları mevcut en azında kazası yok bu aracın, aracı alacak kişi tavan hariç boyatması , sürücü ve yolcu koltuğunun düşemelerini değiştirmsi gerekiyor onun dışında birşeyi yok aracın.
arkadaşlar dün alican kardeşimle gittik baktık araca ben böle bi araç görmedim araca bakıyorum alsammı almasammı su aracı bu adamların elinden bile kurtarmak istedim:) alican kardeşim saolsun tek tek herseyi sölüyo adamlar hala bnm aracım tek felan diyolar kaporta masrafı var bikaç yerde güzelim gti yazık etmişler...süprizler açık araca bakıyoz alican bindi direksiyona kapıyı kapadı ve one cam düştü:)inanılmaz bişey kendi arabalarını gecvtiler alican kardeşimin arabasına laf atmaya calıştılar güzelim çiçiek gbi 306 gti laf atıyolar:)adamlara masrafları tek tek sölüyoz en son ne olur dedik araba 14 750 demişti biranda 14 300 en son oluru dedi ben dedim 13 500 verim yok dediler:)ortlama aracın masrafı 1500 lirayı bulur alican kardeşim görürse zaten yazar..hee 1500 liraya ne kadar diri bişey olur onu bilemem:)
alican kardeşim sendende allah razı olsun geldin bizi kırmadın baktık arac beraber braz süprizler oldu ikimizide:) ama ginede allah razı olsun SS 306 gti bu arada fenalarda:)
Peugeot 106 GTI 2001 Model 17.500 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk
bu araç adanadan mersine geçen sarı mı arkadaşlar ? bilgisi olan var mı ?
:)erenim sorma dün akşam harbiden sok olduk araba gercekten haşat çıktı:)erenim bekle elbet seni geccek birtürk evledı çıkcak çok yakında:)
Peugeot 306 GTI 2001 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
bu arac cemo acıdım valla araca adamların elinden o arabayı kurtarmak istedim:)güzelim gti ac susuz bırakmışlar:)
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
BIR ARKADAŞIM DÜŞÜNÜYO BU ARAÇLA İLĞİLİ BİLGİSİ OLAN VARMII BEYLERR
Hahahaa :D
Kapın kaynaklı dedi bana adam zaten hazımsızlıkları çıktı ortaya :D
KN beyaz 306GTI-6'ya dahi laf edildi :D
Ama iyi bi ders verdim, fitilleri söküp bakalım dedi sök dedim bişey çıkmadı diyo ki burda bir yerlerde olması lazım zuhahahaa :D
Kısacası Ph3'ün içine edilmiş, motor durumu Allah bilir ne durumda.
Bi tur atalım dedim benzin en dibe inmiş eve gidicez gidemeyiz falan filan dedi :D
Arabanın heryeri kılcal çizik, boyası pek güzel yapılmamış(tam detailingciler için bi araç ben böyle kılcal çizikli bir araba ilk defa gördüm), sol arka çamurluğun kelebek camı alt kısmında göçükte vardı filan.
Neyse bu sayfayı kapatmalısın ibrahim abi önümüzde ki maçlara bakalım ;)
Alinmaz o araba o paraya 14 Lira maximum ver yeter . Istanbul'dan gelirken zaten 13.500'e alindi bir kac sorunu var CRM'de giderildi degiseni ve ona paralel , dogal olarak boyasi var . Serhat aracin 13.500'e satildigini bilmesine ragmen istanbul'dan daha yuksek fiyata aldi cok fazla surmedi tekrar satti . alan da ucuza aldi su an ki etiket fiyatindan cok daha ucuza ..
Trabzon'lu biri olarak soyluyorum su an Trabzon'da alinabilecek 306 - 106 GTI yok . Kendi sattigim aracta dahil .. Kiz gibi verdik 2 ay sonra anasini aglattilar 1.5 sene sorunsuz bindigim aracin .. 206 RC var 1 2 tane .. Baska da yok ..
[QUOTE=JDM VTİ;2342683]Hahahaa :D
Kapın kaynaklı dedi bana adam zaten hazımsızlıkları çıktı ortaya :D
KN beyaz 306GTI-6'ya dahi laf edildi :D
Ama iyi bi ders verdim, fitilleri söküp bakalım dedi sök dedim bişey çıkmadı diyo ki burda bir yerlerde olması lazım zuhahahaa :D
Kısacası Ph3'ün içine edilmiş, motor durumu Allah bilir ne durumda.
Bi tur atalım dedim benzin en dibe inmiş eve gidicez gidemeyiz falan filan dedi :D
Arabanın heryeri kılcal çizik, boyası pek güzel yapılmamış(tam detailingciler için bi araç ben böyle kılcal çizikli bir araba ilk defa gördüm), sol arka çamurluğun kelebek camı alt kısmında göçükte vardı filan.
Neyse bu sayfayı kapatmalısın ibrahim abi önümüzde ki maçlara bakalım ;)
:)kapadım alicanım kapadım bidaha açmamak üzere başka araçlara güncel:)
Peugeot 106 GTI 1997 Model 13.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
Bilen Bakan Varmı Bu Araca Acaba ?
Nezamandan bahsediyorsunuz?
Mersinde bildiğim 2 sarı vardı biri bizdeydi bursadan almıştık 7 yıl önce falan. Şimdi adanada.
Birde amcadan vardı km düşük kazasız boyasız kız gibi oda bi 4 sene önce falan satıldı amca o paraya 0 dizel grande punto aldı şimdi tıpır tıpıt binio:)
Başkada sarı hatırlamıyorum. Ya çok gezmemiştir yada dikkatimi çekicek kadar temiz değildir
Evet sabah sabah sayfayı şenlendirelim o zaman :)
Tek resim geliyor hazırlanın :) :D
ben kafayı yiyorum çok üzülüyorum. darma duman olmuş gti'ları görünce. bak be kardeşim bak arabana. hakkını ver... bizim orda bitane var hps 22 hep ilanlarını görürdüm. çocuk yeni aldı, çok az kullanıyor. araç yatıyor devamlı ve hiç yıkamıyor. gecen gun not yazdım aramasını bekliyorum.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post1542984
Aracın hali zaten içler acısıymış :icon13:
Muhtemelen ben satacağım arabamı, 2001 almak için, bakmak isteyen olursa Ankara'dayım detaylı bilgilerini de veririm arzu eden gelir bakar. Logo iptalleri düzeltildi, ön logo için boya kesme filan olmasın diye başka bir formül baktım ( ingiltereden logolu ön panjur bekliyorum)
Daha vermedim satılık ilanı ilk önce tt deki arkadaşlar baksın diye düşündüm, 1 2 haftaya koyarım ilanını.
http://www.techturkey.com/forum/otom...3-3o6-gti.html
Maddi sıkıntılarımdan dolayı bi bitiremedim ki arabayı :D
SBL ile denemiştin bakalım biz deneyince sonuç ne olacak.
Bu arada sbl ile olan videonun linki var mı hali hazırda abi??
Peugeot 106 GTI 1997 Model 13.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
araçla ilgili bilgisi olan?