StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı
olmaz dedim olmaz diyemedim gibi bir şey yok..13.500 lafına hayır abi olmaz ben 15.000 den aşagı düşünmüyorum dedim,diger arkadaşınızda hatta şahittir beni iki kişi aradınız galiba peki kardeşim sana iyi günler dedi 15.000 rakamını duyunca..tamam expertiz konusunda haklısınız ama ben expertizin varlıgına emin oldugum için tamam yolluyorum dedim ve bulamıyorum bunda ne sıkıntı var ?Fantezi mi yapıyorum yani olmayan bir şeyi yollamak için kendimi mi tatmin ediyorum?Vakit mi kazanmak amacım yani?13.500 gibi bir rakamı veren ve satma imkanımın olmayacagı bir kişiye yine tamam expertiz raporunu yollayacagım diyorum ama bulamıyorum..expertizin size gelmemesi konusunda haklısınız ama sahibinden.com'da techturkey'de paylaşıcam gibi bir tehdit hiç hoş olmadı,şimdi siz tehdit degildi dersiniz ama tehditti herkesde böyle düşünür..
ölü rakamlara 106 arıyorsunuz umarım bulursunuz
benim arabam o rakamları haketmiyor,banada yalancı muamelesi yapan bir kişiye 16.000 tl bile verse aracımı satmam,benim paraya ihtiyacım yok sadece benzin zamları yüzünden satmaya niyetim oldu,paraya ihtiyacım olsa çok düşük rakamlara bırakabilirim,istedigim parayı veren olursa satarım olmazsa satmam kapımın önünde duruyor arabam,sivastan tanıdıgınız varsa istedigi gün anahtarı alsın götürsün servise