aracın ön podyesine bak sana herşeyi sölüo :)
Printable View
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
off 201 hp çok hızlıymış :D:D:D
bu hp leri nerden buluyolar anlayamadım acaba bılgısayar markası hp modelı flnmı bu 201 :D
Aynı galeride 206 RC de mevcut fiyatıda uygun oldukça.. Aradım ancak telefonlara ulaşamadım henüz.. Detaylı bir bilgi alalım neymiş ne değilmiş.. Merak ettim :)
Peugeot 206 RC 2004 Model 18.750 TL Galeriden satılık ikinci el
herkese hayırlı günler bu araç hakkında bilgisi olanlar yardımcı olurmusnuz?
Peugeot 106 GTI 2001 Model 14.750 TL Galeriden satılık ikinci el
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu arac hakkında bılgısı olan varmı beyler..
sahıbını aradım pazarlık yaptık konustuk tmm dedık aracın ben alırken expertız nı yetkılı servıste yaptırdım sana yollıyım dedı..hala yollıyacak arıyorm telefonlara bakmıyo msj atıyorm cevap yok..sonra bı msj geldı abı babam konustugumuz rakam a ızın vermedı bı su rakam a satmak ıstıyorz dıe tmm dedım ona eyw sen yolla dedım expertz raporunu bırazdan bugun yarın sımdı yolladım ama ortada bısey yok ılanmı fake yoksa arabada harbıden buyuk bı hasarmı var..??
ARaç Forumdan Stifler'in Aracı,Pm Atabilirsin burdan.Aracın konusuda linkte
Edit :
http://www.techturkey.com/forum/otom...a-106-gti.html
yok daha atıcak bısey yok sahıbınden.com aracılıgı ıle msj attım ..cevap verdi..ama acaaba arabada bı sıkıntımı var onu ogrenmeye calısıyorm..
bir iki kısı arac hakkında bıseyler soyledı ama cok emın olmak ıstıyorm..kımsenın arabasını burda kotulemeye gerek yok..
Benım bildiğim aracında herhangi bir sıkıntı yok , olagan ufak tefek şeyleri kendısı yaptırdı zaten..
Kasa olarakta komple tavan hariç boya var diye biliyorum.. Değişen yoktu..Motorunda sıkıntı yoktu.
Kendisine yazdım zatende görünce döner bana buradan paylaşırız.
sahıbının yazması bısey deıstırmıyo ben ona soyledım shbnden.com danda msj attıgımda bu konuyu tech de paylasmak ıstemıyorm dedım bana dıokı benı techturkey ıle benımı tehdıt edıyosn..:)) yası bıraz ufak kardesımızın heralde suan onun verecegı cevapta cok fazla tatmın etmez ve ınandırmaz..hepımız araba sattık nasıl oldugunu bılıyorzkı ıl dısından almak ne kadar zor su 1 ay ıcın de 10 dan fazla 106 ya baktım yarısından coguda ıl dısı tel konusulanla yanına gıttıgmde karsıma cıkan arabayla cok fark var..aslında en iisi almamak heralde..
Kötülemeye gerek yoksa,sivas'a gelirsiniz servise sokarsınız expertizini kendi gözlerinizle görürsünüz begenirseniz alırsınız begenmezseniz almazsınız ..13.500 veririm demiştiniz 13.500 'e arabayı satma ihtimalim çok düşük..ben de aracı alan babama danıştım babama danışmasam bile 13.500 gibi bir rakam komikti,15.000 tl den aşagı verme dedi ben de expertiz raporunu göndermeye gerek duymadım,kaldı ki expertiz raporu ofisimizdeydi sabahtan beri arıyorum bulamıyorum bulsam yaşınıza saygısızlık yapmadan yollayacagım,ya da paraya kıyıp tekrardan expertize sokacam ya da peugeot sivas oflazlar servisini siz ararsınız istediginiz ustayla konuşursunuz ne biliyim çok niyetiniz varsa ..
ben zaten keyfe keder satılık,ya da aracımda hiçbir şey yok diyen insanlardan degilim,her şeyini yazdım arabanın..komple boyalı tavan dahil ,sol çamurlugunda işlem var degişme yok çamurluk aralarında ufak ufak macun izleri var belli oluyor yakından görürseniz dedim,sag kapıda işlem var degişme yok kaynakla işlem yapmışlar dedim..hepsini söyledim..
sizin dalga geçer gibi telefonda madem o kadar parayı istiyosun expertiz raporunu gönder bakalım demenize sinirlendim,ve gerçekten de expertiz raporunu bulamıyorum..
bu sitede fazla sivastan kişi yok ama sivas dışından beni tanıyan insanlar öyle dalavere işler yapmayacagımı bilirler
bak kardesım ben senınle dalga gecer gıbı konusmadım satan sensın bı kere..! ıkıncısı sen bana expertzı kendın dedım yollıyım abı dıe..ben nerden bıleyım senın arabanın expertz raporunun olup olmadıgını sen dedım ben burda rakam kullanmak ıstemedım ama sen kullandın bende kullanayım..dedım sana telde kardesım 13 500 gıbı bı rakam sana uyarmı olmaz dıyemedın ama arasında kaldın sonrada dedınkı tmm abı dedın ben sana expertz rapor unu yollayım dedım maıl adresı ıstedın benden verdım maıl adresını bırak rapor u telefonlara bakmaz oldun sonra msj attın dedın kı babam o rakam kızdı..sonra ben aradım yıne senı dedım tmm kardesım o rakam da eyw dedım yollamadın ama hala expertız raporunu dedım tmm abı yolluyorm sımdı hemen dedın ıkı gun oldu..?? yalan bısey varmı bu soyledıklerımde.???
Yaşım küçük diye bana ezici davranmanıza gerek yok,sizin yaşınız büyük diye ben saygımı koruyorum..arabamı muhteşem harika gibi laflarla anlatmadım zaten,sizede söyledim aracım 10 numara olsa 18-19 gibi rakamlar yazardım dedim..siz bana 18 yazanlar kendi egolarını tatmin ediyor dediniz..ve beni techturkey com'da paylaşıcam demekle tehdit ettiniz,18 e egolarını tatmin edip araba alanlar var bu sitede..komple boyalı arabam ,işlemleri var ve 2001 model her şeyi çalışır durumda siz kalkmış bana ölücü davranıp 13.500 gibi bir rakam teklif ediyorsunuz..eksiklerini yazdım gti jant yok dedim,motorunda sıkıntı yok peugeot sivas oflazlar servisine gösterdim üfleme vs.. hiçbir şey yok aracın motorunda ,termostat yoktu termostat aldım aküsü yoktu akü aldım onların faturası var onlarada inancınız yoksa yollayabilirim fotokopisini..aracımın şu an ki sıkıntısı sogukta ilk çalıştıgında marş motorundan ses geliyor dedim onuda yaptırmadım dedim..beni buraya arabası kötü ,yalancı,sahtekar olarak tanıtıyorsunuz hiç hoş degil..
olmaz dedim olmaz diyemedim gibi bir şey yok..13.500 lafına hayır abi olmaz ben 15.000 den aşagı düşünmüyorum dedim,diger arkadaşınızda hatta şahittir beni iki kişi aradınız galiba peki kardeşim sana iyi günler dedi 15.000 rakamını duyunca..tamam expertiz konusunda haklısınız ama ben expertizin varlıgına emin oldugum için tamam yolluyorum dedim ve bulamıyorum bunda ne sıkıntı var ?Fantezi mi yapıyorum yani olmayan bir şeyi yollamak için kendimi mi tatmin ediyorum?Vakit mi kazanmak amacım yani?13.500 gibi bir rakamı veren ve satma imkanımın olmayacagı bir kişiye yine tamam expertiz raporunu yollayacagım diyorum ama bulamıyorum..expertizin size gelmemesi konusunda haklısınız ama sahibinden.com'da techturkey'de paylaşıcam gibi bir tehdit hiç hoş olmadı,şimdi siz tehdit degildi dersiniz ama tehditti herkesde böyle düşünür..
ölü rakamlara 106 arıyorsunuz umarım bulursunuz
benim arabam o rakamları haketmiyor,banada yalancı muamelesi yapan bir kişiye 16.000 tl bile verse aracımı satmam,benim paraya ihtiyacım yok sadece benzin zamları yüzünden satmaya niyetim oldu,paraya ihtiyacım olsa çok düşük rakamlara bırakabilirim,istedigim parayı veren olursa satarım olmazsa satmam kapımın önünde duruyor arabam,sivastan tanıdıgınız varsa istedigi gün anahtarı alsın götürsün servise