Alper ön tamponu tamam bildinde,arka ne iş ? :D
Printable View
Peugeot 106 GTI 2001 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 85224341
arac hakkında kimin bilgisi var söyledigi kadar temiz mi sizce gidip bakmaya deger mi bu kadar etmez ama
şimdi bilen yokmu aracı peki :)
şimdi boyalı değişen olan eden araçlara 15-16 bin tl istiyolar flan e bizde kazası olmayan değişen olmayan kapak açılmamış alınışından beri gözümüzün önünde olan var 1 tane piyasada çok bilinmeyen sürekli gazlanmayan tabikide bu fiyat isteyenlerle farkımız olucak onun için verilir bu herkes için geçerli tabikide alanda olur satanda
Haklısınız ben kimsenin aracına asla pay biçmem.
Her malın alıcısı vardır 25 verende çıkar düzeltiyorum ben kişisel konuştum sadece :)
vti larada 25 den fazla vermem şahsen.Aslında maddiyata bağlanıyor ve mantıklı araç seçimine.
UP Gtı bende 1 yıldan fazladır favorilerimde ekliydi imkanım olsa ben çok istedim almayı ama olmadı size kısmetmiş :)
Hayırlısı olsun , tekrarlıyorum kişisel konuştum :)
BENce verilmez , ama piyasa ve kazasız temiz 106 bulmanın zorlukları sebebiyle cebinde parası olan alır bana hayırlı olsun demek düşer :)
aynen dedıgın gıbı sence verılmez ama su devırde arabalar azaldıkca 15 16 ya araba alıp 3 4 lıra harcadıkca bızım ınsanımız arabalar ıyı para etmeye devam edıcektır yoksa 25 mılyara sıfır araba veryolar su zamanda ama her arabanın ozellıkle 106 nın kazasızı degısensızı az km lısı ozellıklısı ekstralısı boyasızı ıyı para etmekte kupon araba her zaman para demek altın gıbı degerı dusmuyo aksıne yukselıyo :icon_tup:bugun bakıyorum 16 17 ye bıle 106 bulmak cok cok zor olmus bız buluyoduk alıoduk tertemız yapıp satıyoduk ama emın olun artık bızlerde bulamıyoruz cunku kalmadı olanlarda satmyo artık up yı de satım emın olun ben daha 106 bulamam muammer abının bıle 20 mılyarlar verıp 106 aldıgı devırde demektırkı 106 dan para kazanmak veyahutta uyguna temız araba almanın zamanı cokdan gelmıs gecıyo :D:D oyusden ya butce yukseltıp arac bakın yada 106 bakmayın yada boncuk aramayın :D
bak temız araba her zaman para sattım arabayı bırı almadı para sıkıntısı cıkdı 1 saate aracı gene sattım cunku temız araba her zaman hakıkaten para demektır hayrlısı olsun denızlı yolcusu UP
şu 306 gti nin durumunu bilen varmı arkadaslar bu aracı almayı dusunuyorum??? istanbuldan malatyaya gidicem boşuna gitmim ya???
Peugeot 306 GTI 1999 Model 14.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 83582295
Kesinlikle katılıyorum bu arabaların artık piyasası yok fiyatı sahibi belirler ne isterse odur çünkü yok denilebilecek kadar az çok az var bizde 20 lira istiyoruz 106 ya çokmu hayır kesinlikle değil piyasadaki arabaları görünce benim gözümde arabanın değeri bu oluyor :)
5 dk boş bıraktık karışmış gene ortalık........
cumartesi garaja sokuyorum up'yi okancığım saol krdşim.......
Aracı göremedim daha ama 18 liraya ilandaydı bi ara şimdi nasıl 20 lira oldu bilemiyorum :) fiyatı indirmiyodu bile 18 iken..boya yoktu gram boya yok diyordu simdi de arka pakoda boya var diyor :) fiyatıda artmış.canlı görmek lazım,ben boyaya ihtiyacı vardır diye düşünüyorum :)