banada lazım nası yapacazz :) senınde aklında bulunsun fazladan düşerse haber ver :) bende sattım saxoyu
Printable View
dostum araca 2 gün önce baktım hic icime sinmedi sol kapı ve arka camurluktan yemiş yapan ustada kamyon şasesi boyar gibi boyamıslar. motoru yag kacakları almıs basını gidiyor. ön tampon ve kaputun biri anyada biri konyada cizgiler hic düzgün degil :( onun dısında ici temiz. onun dısında birde sol aynası yok. makyaj aynası ile bakıyorlar sanırım. 16 bine alınacak bir arac degil 12 13 anca oda iyice incelemek lazım
derileri iş yapar ön koltuk kafalıkları biraz bozuk geneli iyi :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 84383946
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 85273668
Araçlar hakkında bilgisi olan varsa buraya veya bana p.m atarlarsa sevinirim arkadaşlar.
gri olan 2 3 sayfa once sorgulanmıstı
siyah olanın kaputla panel değişik
arkadaşın saxo kaldırımden çıkıp ağaca carptı on taraf dağıldı panel alt takım flan airbag açmadı :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.500 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 83847310
bilen warmı acaba saygılar
Onerebileceginiz 106 veya 306 var mi?
o araba (ba) değil'de siz öle bilin iki aracıda bizzat yakından inceledim resim görüpte konuşmuyorum ;)