User Tag List

Sayfa 418/743 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon
14117 sonuçtan 7.924 ile 7.942 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Resat106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ole kardesım de haksızmıyım bandrolu yuksek motora yapabılecegın seyler kısıtlı ve aldıgın verım? 106 daha cok mantıklı 1 defa aldım 306 gtı 98 agzım yandı ama zevk meselesı ben bugune kadar 306nın hıc 106yı gectıgını ne gordum nede duydum dragta ızmır otobanında 306yla 240 kmh gordum 106yı yınede gecemedım sonrasında 5 tane 106 aldım sattım sorsalar 106mı 306 mı dıye 106 herturlu 106........
    Evet, dediğiniz gibi zevk meselesi, arabamın gücü bana yetiyor, ayrıca bu arabayı bir klasik olduğu için tutuyorum ve o kadar çok seviyorum ki ne vergisi, ne benzini nede parça sıkıntısı beni yormuyor, arabamın bobininden tutun bir çok parçası Fransadan geliyor, sevgi olunca arada, e birde maddi sıkıntı olmayınca...

Bu arada modlamaya kalksam 106 ile uğraşacağıma bir 205 1.9gti alır itb, ms artı motor içi çalışır, arabayı boşaltmadan minimal kilo ile 106 ve benzerlerinin içinden geçer dim, dim diyorum çünkü benim araba anlayışım bu değil.

Ben arabasını zorlayan tiplerden değilim, daha çok arabama temiz bakar, motorundan, iç kısmına kadar temiz tutar, buluşmalara katılırım.

Dediğiniz gibi, zevk meselesi...
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bildigim kadarıyla tek çamurlukt deyişik lakin dodikler bütün biliyorum....silikonlu...
    teşekkür ederim bilgi için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı APO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    içi bildiğim gördüğüm en temiz 306..bal dök yala .. bu seneye kadar ilk sahibindeydi...hiçbir mod. yoktu...tek eksiği sanruf.. o yüzden ben binmem ..
    koşturmaya gelmezmi paşam
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha iyi gelir kosturmaya yavuz abi

bi önceki sayfada bi ilan paylaştım bi baksana onada gti-6 bakıyorsan.

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koşturmaya gelmezmi paşam
    gelir gelir..hemde km de orj...sanruf yok . klima,abs,hidrolik direksiyonda iptal edeceksin...of diyorum..
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abs sıkıntılı olur abi, aman öyle bişeye girişmeyin gti-6 da

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abs sıkıntılı olur abi, aman öyle bişeye girişmeyin gti-6 da
    bırak abs yi ben aracımdan bugüne kadar vida sökmedim deneme yaparken...hani olsa yapılsa diyorum...hep aklımın köşesinde var 306 için...ayrıca 2 tane hafif koltuk içi full sökük...sac jant vs.
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apo senden şu imza için telif hakkı alcam artık bide 24-25 i 27-28 diye değiştir istersen piyasa yükseldi vtec mi kaldı o paraya

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    apo senden şu imza için telif hakkı alcam artık bide 24-25 i 27-28 diye değiştir istersen piyasa yükseldi vtec mi kaldı o paraya
    ahahah kanka 30 da olabilir piyasa durmuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence 28-30 diye değiştirsin

ama 106 fiyatlarıda yükseldi be abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kafam karışık, bu ara yazılcam bişeyede bakalım ne olacak, araba beğenemiyorum, alican sakaryadaki fena değilde, hararet neden dipte duruyor gönlümde bordo olana kayıyor bilemedim kafam fena karışık vts lere yazılıyorum içime sinmiyor vazgeçiyorum, dizel corsalara bakıyorum olmuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi hararet değil o, yağ ısısı göstergesi, ve kontak actığın zaman ilk olarak yağ seviyesini gösterir o yüzden o sonda demek ki araba da yağ eksik mi yağa bakıldı mı sorusu yok göstergeden anlaşıldığı üzere adam bakıyor:P

Resat106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı undertaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet, dediğiniz gibi zevk meselesi, arabamın gücü bana yetiyor, ayrıca bu arabayı bir klasik olduğu için tutuyorum ve o kadar çok seviyorum ki ne vergisi, ne benzini nede parça sıkıntısı beni yormuyor, arabamın bobininden tutun bir çok parçası Fransadan geliyor, sevgi olunca arada, e birde maddi sıkıntı olmayınca...

Bu arada modlamaya kalksam 106 ile uğraşacağıma bir 205 1.9gti alır itb, ms artı motor içi çalışır, arabayı boşaltmadan minimal kilo ile 106 ve benzerlerinin içinden geçer dim, dim diyorum çünkü benim araba anlayışım bu değil.

Ben arabasını zorlayan tiplerden değilim, daha çok arabama temiz bakar, motorundan, iç kısmına kadar temiz tutar, buluşmalara katılırım.

Dediğiniz gibi, zevk meselesi...
    20 DY 306 SİYAH.............. 20 YS 106 ŞEYTAN KIRMIZI......20 EF 106 KADİFE KIRMIZI.. 20 FR 106 BEYAZ...................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bu imza çok hoşuma gidiyor..efsane olacak...neyse ödeyelim gönder bir hesap numarası... rakam olayınıda yaz ortası piyasaya göre değiştiririz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi hararet değil o, yağ ısısı göstergesi, ve kontak actığın zaman ilk olarak yağ seviyesini gösterir o yüzden o sonda demek ki araba da yağ eksik mi yağa bakıldı mı sorusu yok göstergeden anlaşıldığı üzere adam bakıyor:P
    hehe nereye bakmışım ya neye baktığımı biliyomuyum, karnım aç ondan herhalde bi arayayım nedir ne değildr bi bakayım bu arada alican dipdibeyiz görüşemedik be

Resat106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senın gıbı arkadaslar az bu pıyasada.) arabana guzel bakman guzel bişey
    20 DY 306 SİYAH.............. 20 YS 106 ŞEYTAN KIRMIZI......20 EF 106 KADİFE KIRMIZI.. 20 FR 106 BEYAZ...................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi işten başımızı kaldıramıyoruz cok şükür ya firmlara gidip gel piyasayı takip et bilmem ne, tanışmak bende istiyorum abi en kısa sürede diyelim inşallah.

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahah kanka 30 da olabilir piyasa durmuyor
    ne arabaymış yaw birine 18 e aldığım arabayı 21 e alım senden dedim 23 verdiler vermedim diyo gözümün içine bakarak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Resat106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ole kardesım de haksızmıyım bandrolu yuksek motora yapabılecegın seyler kısıtlı ve aldıgın verım? 106 daha cok mantıklı 1 defa aldım 306 gtı 98 agzım yandı ama zevk meselesı ben bugune kadar 306nın hıc 106yı gectıgını ne gordum nede duydum dragta ızmır otobanında 306yla 240 kmh gordum 106yı yınede gecemedım sonrasında 5 tane 106 aldım sattım sorsalar 106mı 306 mı dıye 106 herturlu 106........
    senin 306 da sıkıntı olmasın kardeşim.. örneğin gfj 306 f/e/ç ..egzantrik kısa olmayan bir 106 nın onu geçeceğini tahmin etmiyorum...ayrıca bence 306 sürüş keyfi 106 dan kötü değil...106 ya binerken dikkat edeceksin biryeri kırılmasın diye ... 306 daha sağlam araba gibi araba ...yüksek süratlerde daha güvenli hissi veriyor..106 180 den sonra bilyalı gibi oluyor...bunlarda benim gözlemlerim..tabiki senin fikrinede saygı duyuyorum ama benim görüşüme görede 106 ya para verilmez tartışmasız 306 gti..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)