Peugeot 106 GTI 2001 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 91510539
Printable View
Peugeot 206 2.0 GTI 2001 Model 12.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 82295759
acaba tanıyan gören bilen varmıdır? otobüs bulamadım yoksa bu gece yola çıkıyodum..azda değil ortalama 800 km.. boşa gitmek çok koyuyo..
İlk sahipleri artik yasanmisliklar yuzunden satmaya hic yanasmiyo..
Herkes soz almis amcalardan araba icin ortada icraat yok :D zaten teyzeler hayatta satmiyo:)
Park sensoru takip teyzeden aldim numaralari eskide kaldi :D
Soz verip tutmayan amcalar,cama pelus asmis ozel soforlu teyzeler, corbacida bekleten ablalara selam olsun :D
heheh teyzeler amcalar çoğaldı bu aralar nedense belli dönem böle bi ihtiyaç duyuyo insanlar ben inanmıyom teyzelerin amcaların 106 kulandıklarına valla nasıl buluyolarsa artık
ya işte anlayın mevzuyu; teyzeden aldım diye 2 hafta sonra satılığa çıkarıp güzel kâr peşinde koşacaklar.. :D :D
http://c1206.hizliresim.com/y/s/8nf6q.jpg
bu arabanın arka sol camurlugunda ne kadar cok macun varmış :D biraz daha macun yapsalar dimma olucakmış kapının o ara kısmına bakarsanız fark ederseniz büyültüp bakınız :D
Dun geleceeeedin pampa nerde kaldin ?
ilanım yok ama istiyene satarım.Amcadan yada teyzeden değil,ilk sahibinden beri hep gençlerde olan ve hep gazlanmış bir araba kusura bakmasın kimse ama kaput bagaj paneller orjinal :D
geçenlerde yine ilandaydı,tekrar açılmış ilan.Araba çok güzel duruyor ama neden satılmıyor?
temizse bi koltuk bi göstergelik işi var güzel duruyo araba :)