Sağlık olsun herşey de bir hayır vardır :)
Printable View
Bu araba 3 galeri gezdi kadıköyde adnan oto ataşehirde platinium oto şimdide bu galeride adamları bi kaç kere aradım aracın 2000 değil 98 oldugunu uzun uzun anlattım adam ruhsatta 2000 yazıyor dedi..sonra tramerini bi sorguladım deli paralar geldi çok hasar almış farklı farklı zamanlarda..tahminimce gelen tutarlara göre bu arac perte cıkmış trafıkten cekilmiş sonra 2000 model olarak trafıge çıkmış..yanlışlık yapılmış yani..
e gecen gunde bıtrane beyaz varda adama dıorum abı 2000 model yok dıyo 98 benım arabam dıyo abı dıorum koltuk mu koydun yok dıo orjınal bole sadece sag camurluk degısık dedı bı gıttım araba pert gostergeler dahıl 2000 model dedım abı ne ayak ya dedı bızım arkadas arabasını satyodu bende onunkılerı komple koltuklar gosterge sılecek herseyını aldım dedı vay dedım anasını satım ya :D
he kanka ya bızım tamıurcı ıcın gıttık baktık bakmaz olaydık kanka ya neysekı bulduk temız cıncık ellenmemıs kazasız bı arabada aldık sonunda abı bızımkının parası kısıtlı kazasız araba bul dıye basımın etını yedı 1 aydır valla varya hıc aramıcagım arabaları aradım ummadıgım tas yardı bas :D aldık sonunda
Bu arac hakkinda bilginiz var mi
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 13.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 91797532
buldum aldım abı sorma ya valla
hani fotolar nerde kanka? :)
onumuzdekı hafta sonu bıtsınde kanka paylasıcam bıraz ufak tefek ıslerım var
bi sarılaydım sana basaydım bağrıma alperimmmm diye bağıraydımm :D