geride kalmasın araç düzgünse bitiricez
Printable View
bekliyoruz okan kardeş hadi hayırlısı bakalım:D:D:D
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 67073033
güzele benziyor deri koltuk renk jant olarak falan tabii detayını bilmiyorum ama
2 sene önceden hatırlıyorum bu arabayı o zaman da satılık ilanı vardı fiyatı da iyi aslında
ama detayını öğrenmek lazım..
bir de arka stoplara el atmak lazım :D
Peugeot 106 GTI 1999 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 92785787
arac hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar.
Ufak tefek şeyleri var aracın. 2 gün önce gördüm kullandım hatta balatta autowax var oranın sahibinde. Yürürü hoşuma gitti benimde. Bu paralara alınabilecek en güzel Gtilardan biri. Kafadan bir tıklatması var ama büyük birşey değil. Dodikleri faan silikonla yapıştırılmamış, sekmanları duruyor. Alınca keyfi birkaç şey yaparsanız güzelce binerseniz. Benim babam kaportacı kolay kolay beğenmez ama araç çok diri duruyor dedi kendide. Tabi gidip bakmanız önemli.
aynen ole melıh onden bı ufak tıklaması bu sekılde ve araca 10 lıralar ıstnydu sımdı bu rakamlar bence bu8 paraların arabası deıl he eger oleyse pıyasa yukseltmenın zamanı geldı demektır
vbnin benim gördügüm panel sag kule falan boyalı gibime geldi
Kaputu açıp bakmadım valla. Önden tıklaması var diye sahibi söyledi. Babamda dikkatli incelemedi aracı zaten uzaktan baktı genelde yanına hatlarına bakar ordan diri duruyor dedi.
Doğrudur ben pek anlamam 106dan pek takip edemiyorum :)
Kaputu açmadım moko ya valla yalan bilgi vermek istemem ama.
burdan belli arabanın durumu amortisör vidalarına kadar boyalı sag kule sag camurluktanda iyi bi macun atmış sag polen filtresinin kapagının üstüne gelen kapakda yok ve onun oturdugu o kısım biraz fazla yamuk yumuk sanki
Sağ çamurluk hafif ezik macunu atmış aynen yaptırcaktı onu. Kule vidalarını şimdi gördüm bende valla. O kapağıda aldı ben yanındayken ama takmamış demekki daha :)
Ben gene söyliyim de çok detaylı incelemedim alınabilir gibi geldi bana ama değilmiş size göre tercih alcak olanın tabi :)
Ben dış görünüşe aldanarak yorum yaptım kusura bakmayın çok detaylıda incelemedim aynı şekil babamda detaylı incelemedi. İstemeden de olsa yanlış bilgi verdiysem özür dilerim.
Kufur vs yazani banlarim. İnsan gibi tartisin. Sorunlari erkek gibi pm den konusun burdan klavye delikanliligi yapmayin karsilikli