teşekkürler yarın kısmetse yakından bakıcam.
Printable View
teşekkürler yarın kısmetse yakından bakıcam.
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 12.900,90 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 79391193
bu araçla ilğili bilgisi olan varmı acaba?
Peugeot / 106 / GTI / BURSA'nın ASLANI sahibinden.com'da - 77864867
Mrhb Arkadaşlar 16 RT 102 Plakalı 106 GTİ hakkında bilgileriniz nelerdir?Tşkler..
Bir kaç sayfa baktım ama denk gelmedim. Belki sorulmuş olabilir, bilgisi olanlar paylaşırsa memnun olurum.
35 UES 16
Peugeot 106 GTI 1998 Model 17.350 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 78736340
gtı vts çi arkadaşlar merhaba bir kaç sorum olacaktı.bu aralar bu araçlar hoşuma gidiyor özellikle mk2 vts ler. gti 2. plan :) bu araçların nete bakıyorum çoğu mikilmişş adamın o haline getirdiğine uğraştığı zamanda sen orjinale döndüremessin vallah. yazık günah arabalara.neyse bu araçlarda donanım nasıl oluyor? s16 olayı nedir? almak istesek nelere dikkat etmek gerekiyor özellikle baktırılcak yerleri varmıdır?km olarak motoru nekadar dayanıklıdır? chip bilmem ney şıkıştırma diyorlar bunlarla aracı yürütmek nekadar sağlıklı.üşenmeyip uzun uzun yazarsanız bende üşenmeden sıkılmadan okurum:) teşekkürler
pug tan iyi anlayan bi mekanikçiye motorunu göster sıkıntısı yoksa km e fazla takılma zaten çoğunda geri çekilmiştir. şaseye, direklerine, kulelere baktır.s16 muhabbetide ilk tr e giren gti lar s16 olarak girmişti sadece isim değişikliği başka bir farklılığı yoktur.chip egsoz flitre genelinde vardır zaten bu standart 3 lü :) düzgününü bulursan motorları dayanıklıdır.çok hor kullanılmış canı alınmış gti lara hiç bulaşma adam edene kdar seninde canın çıkar :)araçtan soğursun.düzgün bişey bulmanı tavsiye ederim.gti vardır adamı vezir eder gti vardır adamı rezil eder :D
Peugeot 106 GTI 1999 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 80681160
indigo mawi hakkında bilgisi olan warsa acil yazabilirmi?
araba aramakdan sıkıldım memleket memleket alıcam artık bitane yardımmmmmm :)
kazası varmı emın degılım ama 2 sene once bizim burdan satılıktı baya bıtık haldeydı güzel toparlanmıs ikizlerdi sahıplerı hatta baya si sure yatmıstı burda
hmmm biraz kowalanmış araba sanırım
indigo 14 lü rakamlara satılıktı 2 gece rolinge çıkınca prim yapmış, ilk ilan verildi 14 küsür aynı gün geliyorum arabaya bakmaya dedim, yarım saat sonra aradı araba satıldı diye, 2 gün sonra 16 dan yeni ilan verdi, komple boyalı bikaç yerinde işlem olduğunu söylemişti gidip bakmadım.
hmm bize gelmez sanırım yawuz abi peki şu arac hakknda bi bilginiz warmı gelmeye değermi ?
Peugeot 106 GTI 2000 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 78326915
ALLah Razı oLsun okan'ım Aracıma Ege Garage ( Egemen Duman ) Tarafından ayar yapıldı Sadece motorda dediğim gibi ekstra oLarak 1 civata dahi oLmadığını tekrar belirtmek isterim(Bilgi AmaçLı SöyLedim)Cip dahi Yok...Bu arada okan'ım Çayımı içmeye nezaman geLiyorsun ?? Adresi biLiyorsun... ;)