bebekler bebeği
kız oglan kız
cillop
orjinal
hatasız
boncuk
amcadan
bu terimlere bitiriyor beni
edit: bide ben orjinalciyim lafı var :D
Printable View
bebekler bebeği
kız oglan kız
cillop
orjinal
hatasız
boncuk
amcadan
bu terimlere bitiriyor beni
edit: bide ben orjinalciyim lafı var :D
İlgin için öncelikle teşekkür edeirm arkadaşm..
Bütçe olarak hesabıma uyan bir arac en azından stok almaktansa..
Yalnız böyle bir 206 nasıl bir specte 106 ile eş değer gider.. Merakım bundan dolayı..
Alıpta burdaki stok 106lar benı elek edecekse boşuna 206 bakmayayım özellikle bu arac ıcın.. :)
vasita-otomobil-araba-citroen-saxo-vts-nazar-boncugu-28916601
bu nasıl arkadaşlar
1998 Peugeot 306 GTI 18.650 TL Galeriden satılık ikinci el
Beyler Bu 306 Hakkında Bilgisi Olan Varmı Bi arkadaşım İçin Düşünüyoruz Ama İlan İlk Önce 19,250 Felandı Sonra Bi ara 20,000 Bine Cıktı Şimdi tekar bu fiyata düştü :)
Varmıdır Bilgisi Olan cvplar İçin Teşekkür ediyorum (:
sebebı soyle aslında 206 gtı olarak cıkan alet aslında gercek gtı dııl gercegı 206 rc dır 206 gtı dekı motor 406 da da kullnılmıstır ve okadar verımlı bır motor dııldır gaz tepkımesı olsun ıvmelenmedı olsun cok ıyı dııldır cok kullandım ama 106 gtı gıdı gıtmez soyle dıyım aslında 2.0 bı makına gıbı gıtmez bı typer s2000 gıbı gıdemez motoru vasat...
gıder gıder 206 yapılınca ıyı olur, 168lıgı fena gıdıodur kanımca... yapılcak ıslemlerde basıt..
Bu 206 nın VTS ile roll videosu var bende ve inan o 168hp nin hepsiyle yürüyor abi :) (Specler eşit değil tabiki )
Videoyu eklmedim çünkü VTS bildiğimiz bir araç ve sahibide siteye üye sormadan ekleyemem abi...
Diğerlerini bilmemde DN 920 güzel yürüyen bir 206GTI dır.
Aynen uğur abim engin abinin eski GTI ı.Körfez time trial a katıldığı GTI.
Verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkürler bendede 206gti vardı açıkcası ani hızlanmaları dışında pek keyif alamıyordum çıkardığı sıkıntılar bi hayli çoktu ancak 17 yaşında ilk sahip olduğum araç olduğundandır sanırım bana bi hayli gaza bastığımda hızlı geliyordu tabi çoğu kişiden ve sizlerdende duyduğum 206gti verimsiz ve gereksiz bir motor olduğu yönde.
306 gtı kullandım harikaydı.aynası kapısı açması yeter arkadaş:) önü asilligi yeter logosu yeter
geçen 106 gtı bindim kullanmadım ama tarz stil her şey 306 gtı ile aynı.
peugeot varsa 106 gtı ve 306 gti için var
206 gtı ise 1999 yıllarında ovalll kedi göz çekik göz tarzı hiç araç yoktu nerdeyse 1999 2000 yılları sahin yıllarıydı be..
106 206 306 zengin zengin piç ;) gibi gerçekten harika araçlar ve güzel yıllardı yasayanlar daha iyi bilirler.
ama 306 gtı bu benzin fiyatlarıyla 2.araç olarak şart 106 gtı 306gti kıyasla bu yüzden bu yönünden 2.el.laf söz olarak piyasada namı var. her ne kadar 306 gtı olsada 106gtı dir. 206 gtı 1999 patlamasıdır:) vaaow..
genç arabası akla gelen ilk araba peugeot 206 idi. ;)
106 gtı ve 306 gtı inanın o yıllarda ben 12 13 yasındayım 106 gtı 306 gtı arasında büyük farkı göremiydum..13yasında ufak oldumuzdan 106 gtı diyoduk:)
Evrencim saolsun çok ilgileniyor teşekkür ederim tekrar.
Araç sahibi ile de görüştüm yürürüne referans olabilecek çok kişi oldugunu soyluyor.
TR de geçebilecek 206gti yok diyor kendı söylemi ile..
(Eskişehirde hep bellı kişiler arasında el değiştirmiş)
Tek sıkıntı daha önce 206 hakkında araştırma yapmamış olmam oda zaten zamanında yapıpta yürütemeyen birçok örneklerden dolayı.. Hep es geçmiştim 206yı
Bu araç için düşüneceğim biraz daha araştırayım mantığıma yatar ise alır gelirim ama yatmaz ise beklerım bır sure daha
Teşekkür ederim tekrar ilgilenen yorm yapan arkadaşlarıma
Ben şöyle düşünüyorum 2 tip satıcı var,araçlarının temiz oldugunu iddaa edenler ve araçları temiz olanlar,ikisi arasındaki fiyat farkı 4 liradan başlıyor,anlamanda yardımcı olsun diye veriyorum örnegi kimse kusura bakmasın ;) 99 model siyah 106 gti sattıgımda arabada tek parça boya vardı o zaman okanda bir araba vardı okanda o araca 16 bin lira istiyordu ama aracında 4 5 parça boya vardı ekstra olarak fazla birşey yoktu ben aracımı 13,500 verdim tek parça boyalı 99 model klimalı km 197000,yalansız dolansız bir şekilde sattım,sonra benim aracım yaklaşık 9 ay sonra netde boyasız olarak satılıyordu fiyatı 17 500 ve km 102 000 deydi :) . . .
mami 9000 liraya bir sarı satmıştı amasyada netde ilanları vardı degişensiz olarak 13,500 istiyordu türk lirası ile para vermem,birazdan yazacagım devamını bekle :D
Az sayıda bildigim var ama bilmediğim çok daha fazla,temizine satmak için 14,500 e kadar verilir full ve modelliyse;) komple boyalı temizine 12 den fazla vermem fotografları olsa bile :) kazalı boyalı almamda satmamda onları toplamak için ugraşmamda ,ama bizim insanımız inan kazıga doymaz böyle araç toplayan arkadaşlarımız var memleketde ne kadar sirke suyu araba varsa toplayıp tekrardan ekonomiye kazandırıyorlar onun için onları ayrıca tebrik ediyorum, :icon_tup:kendilerini uyanık sanıp o arabalara para verenleri :eek: :eek: karşılıyorum ;)
Bu yazdıklarım sadece beni bağlar ben böyle düşünüyorum kimsenin aracına veya bir isme eleştiri yapmadım bunuda dip not olarak kayıtlara geçirelim ;)
Evet varmı şimdi bebekler bebeği isteyen ? :D :D :D
yasar abi burdan bursaya giden bi 106 gti vardı beyaz yakın zamanda satıldı bursaya o araba için ne diyorsun?
2001 Peugeot 106 GTI 16.799 TL Sahibinden satılık ikinci el
arkadaşlar bu arac hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursanız şimdiden tşk ediyorum ??
şimdi şu araca msj attımda bilgisi olan varmı acaba ve fiyat duruş ve km olarak nasıl
1999 Peugeot 306 GTI 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el
vtecburakın eskı aracı gri 306 gtı
abiler gtiların suanda piyasası nasıl şuan alıp 40-60 gun ıcınde satabılırmıyım aynı paraya 13 -16ya filan alıcak olsam düzgün bişey
edit: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31197387/detay
bu nedir ne değildir bilen varsa pm :)
profesorler ulkesinde 106 ticareti yapılmaz kardesim,kanser olursun.satmak için 106 alma :)
hayatımda gti ticaretini beceren tek adam tanıdım onuda ankaralılar cok iyi bilir tiviti serkan :)
1999 Peugeot 106 GTI 9.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el
arkadaşlar araç hakkında kaza bela hertürlü bilgisi olan varmı ? bu arada aracı tesisatsız değerlndirelim boş şekilde çünkü tamamen sökülmüş.jantlarda orjınal cc