benim tyz ilgilendi bi ara bu aracla tlf laştılar hatta bi ara beyaz arıyo oda sonra vaz gecti sarı buldu oda hatta denizliden biri konuştuk falan demiş sen den bahsetdi ozaman kardeş hayırlısı
Printable View
Arac gebzede eskı plakası aug olması lazım rakam cok fazla bana gore..
2001 Peugeot 106 GTI 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu aracıbilen varmı arkadaşlar benim tyz oglu ilgileniyor
yardımcı olabilirsek sevinirim
GTI sorgularnın hepsinin tek başlık altına toplanması güzel olmus :)
2003 Peugeot 206 GTI 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
2002 Peugeot 206 GTI 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34977199/detay
gti olarak bende ağırlıklı olarak 206gti lara bakıyorum ancak hesaplı ve temiz olursa 306gti da olabilir.. varmı bu araçlar hakkında bilgi sahibi arkadaşlar acaba varsa önereceğiniz başka 206gti lar onlarda kabulümdür önceki gti ımdan zevkimi alamadan sattım yine 2. araç olarak almak niyetindeyim
206 gtı Lacivert ESKİŞEHİR
Bu arac hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Ayrıca 99 sunroofsuz 206 gti bu paraları hakeder mi?
Son olarakta pt60 dereceli+chip ile bu arac neler ile yürür/ ne kadar etkiler aracı?
206 hakkında pek bilgim olmadıgı için yabancı kalıyorum biraz.. Son günlerde düşündüğüm bir araç..
Teşekkürler
nedir bu airbatg merakı anlamadım gitti sanki kaza yapmak için alıyosunuz arabayı öleceğin varsada airbag değil pejonun sahibi gelse kurtaramaz seni airbag yok araba alınmaz komik güldürmeyin kendinize benim arabamı airbag yüzünden almaktan vazgecen adama cebinde parası yok derim.
kocaelindekii araba war arkadaşa aldıkkk geliyozz 41 uy 196
adanadaki sarıya 10 werdim ancak o paraları eder..... temiz olsa zaten buralara düşmez araba bu fiyat olmaz herkes farkında temizi 17 18 alırsan iyi ilgilenen arkadaşlara syliyim...
alın verin ekonomiye can werinnnn
sinans bizim yeğen arabana hasta oluyor
satmayacağını düşündüğümden onada ilettim olurda bir gün satarsan haberimiz olsun olurmu :D
oda sen kadar iyi bakacakdır
walla bütün temiz gti toplıcaz denizliye...bu gidişlee
Sinan-s satmaz uzun yıllar biner :D
anıl aynı şeyleri düşünüyorm bencede satmasın alalh sattıracak durumda bırakmasın bana 106 sevdirren bi rengi bi duruşu ve içinin temizliği var arabanın maşallah
abi o dediğin işi naptn araştırdınmı?
206 gti o paraları tam anlamıyla haketmez
Sivasta var isterseniz irtibata geçirebilirim sizi 35 THY 61
http://img211.imageshack.us/img211/9498/88564760.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Beyaz olan gti çok güzelmiş gerçekten airbag falan hikaye ya ,allah korusun bir kaza yapsan 106'da airbag'e ne ihtiyaç var gerçekleri konuşalım :D
resmini koydugum 206 gti gerçekten temizdir temiz olmasa 1000 km yi aşkın bir şehirden sivas'a gelmezdi araba umitgt nickli üyeye verdim bilgiyi özel mesajdan
Araçta rolanti problemi var 1 kez ankara 2 kezde istanbula paşaoğlu servise gitti çözülmedi.Rölantide dalgalanma var ve kendiliğinden stop ediyor beyin değişti yeni yazılım yüklendi düzelmedi.Tek sorunu bu...
6-7 ay önce eskişehirde tanımadığım birisine satıldı.Eski sahiplerini tanıyorum aracın suanki sahibiyle bir tanısıklığım yok...
Bunun dışında gerçekten cok temiz ve cok cok ciddi yürüyen bir 206 GTI dır.168hp lik dyno cıktısı var servis paşaoğlu ölçümüdür.Yaklaşık 2 yıldır cevremizde olan bir araç...
1999 Peugeot 106 GTI 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu arac nasıl arkadaşlar bilen varmı ?
neden sitede arama yapma gereği duymuyorsunuz ortalıgı velveleye vermenin alemi yok arac sahibi zaten siteye üye satılıklar kısmına zahmet edip bakarsanız göreceksiniz.
16.000 'e düşürmüş ya kaçan arabaya bak hiç sabretmedim hiç beklemedim hiç hiiç
Tamam haklısınızda sorguladığınız araçla ilgili forumda birsürü bilgi var zaten...Her kişiye ayrı ayrı araba anlatmamak için açıldı bu topic birazda araştırınız lütfen..
buyrun sorduğunuz araçla ilgili sayfalarca bilgi..
http://www.techturkey.com/forum/otom...t-106-gti.html
http://www.techturkey.com/forum/otom...gti-106-a.html
Evet gtı jantları eksik halledicez kısmetse ama gönül isterdiki daha düşük km'li fazla yıpranmamış bebek gibi bir 106 ..
acele ettigim için kendime kızıyorum yoksa benimkininde bir sorunu yok yazdıgım gibi buraya yazıyorum aracım satılmaz diye bir derdimde yok yalan niye söyleyim yani..eski sahibi olan şerefsizler ANKARADA OPİS opel servisi var..Ahmet ışık ve onur ışık kardeşler..gitme fırsatınız olursa gidip sövebilirsiniz benim için ben telefonda gereken ilgiyi alakayı gösterdim zaten..Akraba vasıtasıyla gittim aldım bel altı boyalı dediler komple boyalı çıktı ama tavanında kazadan ötürü hiçbir şey yok serviste baktırtım sivasta..
Akü bitik durumdaydı..Allahsızlar düşünmediler mi bu araba ankaradan sivas'a gidecek yolda kalsalar nolacak diye..Aküsü degişti..
Bakmamışlar arabaya termostatı bile yoktu pas tutmuştu her şeyini ben yeniledim kabut altındaki afedersiniz boktan bir hava filtresi takmışlar söktüm onuda orjinal hava filtresi takıcam kısmetse ..
Yaz ayındada komple bakımını yaptırıcam orjinale dönüştürme çabam var
arabayı ben güzelleştirmeye çabalıyorum bir derdi sıkıntısı yok ama bazı sorunları çıkınca insan üzülüyor ister istemez
O yüzden başka bir 106 yı almak nasip olursa ince eleyip sık dokuycam :)