Emin oldugumu düşünüyorum siz baktıysanız saydıklarım yoksa o zaman baktıgımız araba değildir ,birde okan baktı demişsin hanki okan baktı araca ?
Printable View
Adapazarında eli ayağı düzgün bir gti vardı baktım ilanı yokmuş, görülmeye değer gibi duruyordu tavsiye edeyim dedim ilan olmamasına rağmen yine de yazayım dedim. Beyaz laguna karlıklı sunroofsuz, gayet sakin kullanıyordu sahibi de, plakası dk'ydi sanırım :icon_tup:
banada temız sunrof+klımalı bi gti arkadaslar bilen gören duyan varsa:)
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.000 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk
Bir arkadaşımıza düsünüyoruzda nedir ne değildir yardımcı olursanız sevinirim..
En nefret ettigim şey bu tür mevzulardan dolayı satmaktan vazgeçtim,allah kısmet ederse ilerideki yaşlarımdada yanımda duracak bu araba satmamayı düşünüyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin
[QUOTE=ShekiL;2197804]Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.000 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk
Bir arkadaşımıza düsünüyoruzda nedir ne değildir yardımcı olursanız sevinirim..[/QU
yanılmıyosam arac ıstanbuldan gıttı corlu ya eskı plakası 34 rc 433 olması lazım donemın efsanelerındendır.. ıstanbuldayken duzgun we bakımlı bı aractı yaklasık bır ıkı yıl once gıttı corlu ya son durumu hakkında bılgım yok...
Bu arada bu jantları ben sadece 306'ya yakıştırıyorum şimdi moda orjinal gerçi ama olsun :).106'ya pek gitmiyor diye düşünüyorum.