Hakkı neyse o Lütfen :D
Printable View
Peugeot 306 GTI 1998 Model 12.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
Peugeot 306 GTI 1999 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
bu iki araç hakkında bilgisi olan var mı?
TH2893 e 2007 senesinde maltepede bi galeride gidip bakmıştım... boya kaporta iç aksam olarak iyi durumda değildi... tramer den kaza sordurmuştum... o zaman baya bi kaza kaydı çıkmıştı. hiç ustaya gösterme niyetim kalmadı... şimdi ne halde ne durumda bilmiyorum...
pp ye gelince bu araç pendikte idi... daha yeni motor rodajdaydı bu avantaj mı dezavantaj mı tamamen sende konu.... kaporta boya durumu iyi diye biliyorum... TH ile ilgili bilgilerim 2007 den dediğim gibi PP hakkında da bilgim bu kadar... açıp sormak ona göre gidip bakmak gerekir.....
PP sonuçta komple boyalı bi araba ne olduğu bilinmez kesinlikle göstermek gerekir... kaza bela durumunu... motor rodajda olduğunu ilanlarında filan görmüştüm...
cem306 neden kör muamelesi yaptın şimdi :) forum kurallarına göre yazarsan iyi olur..
teşekkürederim pepeye bugün bakıcam canlı göreyim bide :)
büyük yazı şeklinde yazmıştın, modlar düzeltti yazını.. :)
PP şaselere kadar girmişti heralde öyle biliyorum , pendikte iken kaporta olarak iyiydi ama dediğim gibi büyük kazası var diye duymuştum ...
Citroën Saxo 1.6 VTS 2002 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
Bu araba nasıl valla çok merak ediyorum. Eğeer param olsa gidip bakacağım fakat, biraz daha beklemem lazım şimdilik sadece bakmakla yetiniyorum :D