quick güzel duruyor bakılabilir
Printable View
quick güzel duruyor bakılabilir
sürücü hava yastığı orjinal değil açılmış olmalı
tabikide kaplama önemli değil ama airbag bariz belli ediyor sol çamurlukta öle yinede fena gözükmüyor ama yanına gitmek lazım.Hayırlısı olsun.
bak, Airbag konusunda %100 emin misin ?? :)
İlan sahibinin açıklaması:
Yedek anahtarı yok. kaportada ufak tefek ezikler var.Alıntı:
Sag on camurlu sag kapinin alti boyali. Ekstra olarak acik hava filtresi var koni yay var amortisorler sertlestirilmistir ve kisaltilmistir. Direksiyon deri kaplanmistir kirmizi dikis vardir ic kisminda
quick bizde arkadaşlar yardımcı olabılırım
sorgulama ile araç alınmaz,daha önceki sorgunda da aynı şeyi söledim ararsın orta bir yerde buluşur arabayı gösterirsiniz istediğiniz yere.Direksiyonu ve vites körüğünü biz kaplattık hiç bişey yokken
Ben ne yapacağımı, nasıl araba alınacağını biliyorum, tabiki buluşulur, ustaya gidilir bakılır edilir.
Bu konuya 10.196 tane post atılmış, 476.306 wiev almış.
Bu kadar insan ve hatta bu konu boşa mı açılmış.
Konunun adı bile bariz ortada Sorgulama. Bunda ters olan bişey yok.
Araçlar forumda çok da güzel sorgulanır. Kusur çıktı ya da çıkacak diye neden endişe ediliyor.
Araç hakkında bildiğin varsa yazarsın ben de teşekkür ederim.
o zaman sana burda yaşanmış bır olayı isim vermeden yazayım ben.
bir gti sorgulandı araç boklandı burda sonra en çok boklayan arkadaşlardan biri gitti araca baktı ve 14-15 gibi bir rakama aracı aldı sonra dıştan boyattı plaka bıle değiştirmeden 19 a sattı sence sadece sorgulamaya takılmak mantıklımı?
Güzel kardeşim, çamurcu değiliz, yazık günahtır, milletin hakkına da girmeyiz. 8-10lira paramız var, düzgün bir araba alalım diye uğraşıyoruz.
Çamurla araba kötülenip 14 e alıp 19 satılıyor da , harbiden kötü hatta pert bi araba forumda çok övülüp hakkından daha pahalıya satılmamışmıdır sanki hiç.
Madem aracı tanıyorsun, böyle böyle dersin, güzel araba dersin, ya da şöyle kazası vardı bilmem ne dersin.
Ya da aracı olursun, biraz ikram yaptırayım filan dersin dimi ?
Güzel kardeşim, çamurcu değiliz, yazık günahtır, milletin hakkına da girmeyiz. 8-10lira paramız var, düzgün bir araba alalım diye uğraşıyoruz.
Çamurla araba kötülenip 14 e alıp 19 satılıyor da , harbiden kötü hatta pert bi araba forumda çok övülüp hakkından daha pahalıya satılmamışmıdır sanki hiç.
Madem aracı tanıyorsun, böyle böyle dersin, güzel araba dersin, ya da şöyle kazası vardı bilmem ne dersin.
Ya da aracı olursun, biraz ikram yaptırayım filan dersin dimi ?
İkramı da geçtim, satıcısın sonuçta, sen yada arkadaşın mal satıyosunuz.
Böyle davranışlar yanlış.
araba bir kardeşimde,ararsan Sercan'ı benim aracı oldugumu solersen sana yapabileceği bütün guzelliği zaten yapar,sana burda araca bakmadan atıyorum gel araba 10.500 dersem olmaz bu seferde hee araba harbiden bokmuş bak hiç pazarlık yapmadan dırek 500 liraya kesik attı dieceksi,ciddiysen ararsın Sercan'ı gıder bakar baktırır ona göre pazarlıgı yaparsın
sana neyini anlatayım sen sorucan ben anlatıcam,ağlamayan bebeğe emzik vermiyorlar güzel kardeşim neyi merak ettiğini bile bilmiyorsun sadece cebinde 10 lira paran var aylardır araba arıyorsun devlet meselesi değil en fazla 1 lira kaybedersin bu kadar sıkma kendini şahin parasına 106 arıyorsun oda kız oglan kız olsun istiyosun
ayrıca bak ne yazmışsın kuşku oluşmuş aman alma sen bu arabayı direksiyonu kaplanmış