piyasa belli zaten 12 13 başlar eli ayağı düzgün kazasız olanıda 16 max 19 oda up 106 gibi olanlardır..
Printable View
piyasa belli zaten 12 13 başlar eli ayağı düzgün kazasız olanıda 16 max 19 oda up 106 gibi olanlardır..
kanka yalnışım varsa düzelt 12 13 arası değişen illaki olur ve boyası orta seviyedir mekanik olarakta illaki masraf cıkar ee up gibi 106 lar da piyası budur yanii..
açıkcası ben saxo bakıyorum daha uygun 106 ya göre sende biliyosun ama gel gelelim kafama yatan ve keseme göre uygun bulamıyorum
bu 106 adamın dostluklarını bitirir valla ya 15bin tllik aracın nasıl kavgası tartışması oluyo :)
Geçmiş olsun,güzel arabaydı yine yapılır eski kondisyonuna geri dönderilir,tabi ortada kazasız araba satıyorum diye dolaşmak ayıp,tabi öyle bir şey söylendiyse,söylenmediyse sorun yok herkesin başına gelebilir tekrardan geçmiş olsun ,umarım eski haline çabuk döner.
Yanindaki arkadas cama kafayi vurduysa kotu olmustur gecmis olsun cana gelecegine mala gelsin artik teknolojide çok gelisti kaza boya degisen belli oluyor kolaylikla.kazali arabalar arttikca iyi arabalarin fiyatida 20 den yukari cikmaya basliyor.ama bence en iyi araba orjinal boyasiyla kondisyonunu koruyan
Bana kazalı fotoğraflarını göstermene gerek yok, kaza olduğu gün, olaydan yarım saat sonra arabanın ne durumda olduğundan,airbag açtığından haberim oldu zaten.İnan kaza yaptığına da üzüldüm o vakit.Arkadaşlarım sen kaza yaptığın anda senin arkandan normal seyir halinde trafiktelermiş.Ben araban kazasız diye fotoğrafı koymadım ki zaten fotoğrafı da ben koymadım.Sana sorduğum soruda araban gerçekten değişensiz mi diye sordum açıp okuyabilirsin.
Arabanın parçası değişebilir bu gayet normaldir kimseyi de ilgilendirmez ama değişensiz deyip ondan sonra değişti ama diğeri tamir edilip takılabilir deyip de milleti kandırmanın hiç lüzumu yok..Ben seni tanımıyorum..Ne seninle ne arabanla da bi alıp veremediğim yok.
Ben gerçekleri söyleyip ayıp ettiysem eğer,sen yalan söyleyip yaptığın şeyin ne olduğunun cevabını kendin ver..
Bu arac hakkında bılgısı olan varmıdır. Yakın bı arakadasıma dusunuyoruz. Bana trabzondakı Öztürk garagenın eskı aracı TU 106 gibi geldi. Kazalı halde rızeye satıldıgını okumustum forumda.Eğer o aracsa. Kazasını cogu kişi biliyor bu sekılde edecegı son fıyat nedır sahıbıyle ona gore pazarlık yapalım.
Peugeot 106 GTI 2001 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 87753048
Demek dogru tahmın etmişim.Bu aksam gorusecez bakalım sahıbıyle.
306gti arayan var mı aramızda?
benim araç renginde
çok orjinal duruyor, yanlış görmediysem yay bile yok.
bi son susturucu gördüm orta borular ne alemde bilmiyorum.
koltuklar filan diriydi alcantra.
logo iptali filan yok öyle
araç kasımpaşada. plakası 34 bj 515. bakmak isteyen almaya niyeti olan varsa gider görürüz yardımcı olurum, yavuz abiden sonra bi kardeşimize abimize daha gti-6 aldıralım :D
kardeşim yolunun üstüyse sana zahmet bana gider bakarmısın? ben 3 haftadır arıyorum 20 ye yakın 106 gti 306 gti baktım toplam. hepsi leşti. tabi baktıktan sonra fiyatıda önemli :/ fiyatda da son olurunu ögrenirsen cok sevinirim ya. sizlerle gaz basmak icin sabırsızlanıyorum. bıktım artık cumartesi aksamları evin penceresinden otobana bakmaktan :) cok pişman oldum 306 mı sattıgıma. zahmet olmazsa bir ara gecekren ugrarsın o arkadasa.
Merhaba
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 87809647
Peugeot 306 GTI 1999 Model 13.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 87474755
Peugeot 106 GTI 1998 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 87535164
Peugeot 106 GTI 2001 Model 15.900 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 84327756
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 87149563
Bu 4 106 1 306 hakkında bilginiz varmı acaba