indigo 106dan wazgeçtim saxo alıyım dedim bu araç sorglandımı blmiorm bulamadm ama warmıdır bilen gören duyan yürüten![]()
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 16.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 99234751
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
Peugeot 106 GTI 1998 Model 8.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 69563872
Beyler varmı bılgısı olan
alfonso gel bana gel)istedıgın kadar araca bak bakıttır fos araclarla vakıt kaybetme derım!
ölü dirilirmi ya![]()
Öncelikle lacivertimsi olanı geçin. Saxo'da öyle bir renk yok. Airbag'li direksiyonu da noksan sanırım.
Kırmızılar içinse; geçen hafta Vtr kategorsinde satılık olan GG plakalı iyiydi, satılmış galiba.
AS plakalıya yolda denk geldim, gideri de duruşu da iyi. Lakin ayrıntılı bilgim yok.
PP plakalı 97 model araç daha evvel Citroen parçacısı bir arkadaştaydı. Aldığında kallavi bir bakım yapmıştı ve motoru için muazzam diyordu.
DA plakalı aracın ön tamponu dahi düz Saxo'dan alınıp takılmış. Bence vasat altı bir araç.
Şu anda İzmir'de satılık 11 adet kırmızı Vts var. Yakın zamanda ben de talip olabilirim birine. Millet askere giderken aracını satar, biz gitmeden bakar olduk.
arkadaşlar takas teklifi geldi yardımlarınızı bekliyorum pleaasseeee
Peugeot 106 GTI 1998 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 94296986
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)