sağolasın Ömer' im :icon_tup:
Printable View
http://www.techturkey.com/forum/otom...s-satilik.html
Güzel temiz sıkıntısız diye araç arıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye :)
temiz sorunsuz 106lardandir tech ailemize ozel dip fiyat 15bin olur ciddi alicilar arasin (fiyat kirmak icin araca *** atan adamlar rahatsiz etmesin )
Peugeot 106 GTI 2001 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 97850446
Peugeot 106 GTI 1998 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 100208432
tech'e konu acmadım henüz ama forumda düşünen arkadaslara güzellik yapabilirim .
arkadaşlar takas teklifi geldi yardımlarınızı bekliyorum pleaasseeee
Peugeot 106 GTI 1998 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 94296986 YARDIMCI OLABILECEK KIMSE YOK MU BANA ?
Peugeot 106 GTI 2000 Model 17.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 100089492
araç hakkında bilgi alabilirmiyiz?
siz aradiginizda yanimda konustu kuzenim daha onceki sahibide yabanci degil zaten onunla sorun yasamisisiniz daha once aracin herseyini soyledigi halde siz aracta onu bunu soylemedin diyip ankaraya dondukten sonra aracini kotuleyecegim son sahibi olacaksin vs mesaj atmissin o yuzden size satmak istemiyor aracini ;) arac kotuyse neden almak istiyorsun 2.si bana abi diye hitap etmelisin...
cumlemiza hayirli satislar tesekkur ederim ;)
adam otobüse binmişim aradıgımda aracımda tüp war derse. bel altı boyattım diyipde sağ taraf boyalı sol taraf enkaz olursa. 2 3 parça değişeni olursa haalada 16 ya satarm ben bu arabayı derse. bende ona 16 ya satarsan benimde haberm olsun derim:ofk: we o bana aracın tüplü oldugunu söyleme dedi bilmesinler dedi. bende sorana sölerim k bakma abi dedim!
araç eski aracım. sol yada sağ camurlugu değişikti. içi dışı pırıl pırıl. bütün bakımları yapılmıştı. alan abimizde şanzımanını komple sıfırladı benzn deposu aldı komple ıwır zıwır para harcadı. döşemelerde içinde hiç bi yırtıp pırtık yok bugune kadar motoryla hiç oynanmamış chip filtre eksoz baglanmamış bi araç. ben cok memnundum ama sarı 106 bulunca sattım yoksa biniodum sıkıntı yoktu. alınabilir bana sorarsanız...