Katılıyorum weko:icon_tup:araç hiç öyle dediği gibi durmuyor
Printable View
Citroën Saxo 1.6 VTS 1997 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 92753071
bu araç hakkındada bilgi alabilirmiyim.
artık araç aramıyorum kurtuldunuz benden :)))
yok alamadım..sadece araba aramaktan bıktım :) burdaki arkadaşlarda benden bıkmıştır yeter hergün sorgu sorgu diye..oyüzden ara verdim ;)
Nasibin nerede ise birgün çıkar gelir , kısmet işleri.. Uzun süre 106 baktım , yıl geçti.. Kısmet ayağımıza geldi.. Acele etmemek lazım pek.. Hayırlısı inş.
haklısın herşey nasip kısmet meselesi tabi..çok isterdim ADA yı ben alayım benimle yaşasın ama maddi durum şuan için el vermedi...dün sana yzdım ama dönmedin..ankaradaki araca gidecektim.sen cevap vermeyince okadar yolu boşuna gitmim diye çıkmadım yola.senin arkadaşın neden almamış o lacivert gti...benim ilk gti da bu şekilde lacivertti ve piyasada lacivert 106 kalmamış nredeyse :)
galiba siyahı yine seninle konuşmuştuk sen bana önermemiştin. boyası çok kötü imiş öyle bir şey hatırlıyorum. aracın plakalarıda gizli zaten bi çok plaka ezberimde yenisiyle eskisiyle ama bu aracı plaka bilmediğim için tanımıyorum...
bordoya gelince bahçelievlerde bir galerinin önünde resimle satılık tı sahibinden de. şimdi bu arkadaşlar aldılar ilk etapta 15750 istiyorlardı baya yazıştık onlarla, sonra ilanı abisi koydu fiyat bir zaman sonra 18.500 e çıktı. şimdi de 16750 ye çekmişler... galeride iken sunroof suz diye gidip bakmamıştım. ama artık sunroof filan hikaye olsa çok çok iyi olur çok memnun olurum ama yok nabalım. temiz araba için ölüyorum evlatlık GTI-6 istiyorum. kapımın önünde dursun bana keyif versin... şu bordoya gidip bakacağım ne durumda nedir ne değildir... DT satılıktı çok istiyordum şu anda fiyatı 23.500 veremem 5 sene para biriktirmem lazım veya havadan para gelmesi lazım...
neyse çok uzun yazdım çok dertliyim sanırım bu konuda... banada güzel bi gtı-6 kısmet olur bi gün en olmadı yurtdışından getiricem zaten... alternatif yok malesef...
Peugeot 306 GTI 1999 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 77794509
P 8352 ne durumda bileniniz varmıdır? istanbulda iken pek sıkıntısı olmayan 80-90 binde bir araçtı bnm hatırladığım?
Peugeot 306 GTI 1998 Model 17.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 92425172
bu TH plakalı araca bakan test eden veya tanıyan kimse varmıdır? bnm bütçemi zorlar belki ama bi şansımızı deneylim sıfır motor yapılmış beni düşündüren tek şey o nerde ve ne şekilde yapıldığı??
106'da çok aramamda, 306'da sunroof aranır keyfi başkadır :)
sunroof çok keyifli evet GTI-6 da valla bnm arabayı verirken. iki adet sıfır marşbiyel(boyasız), otto spec, hava filtresi, F 9170 den çıkma orj. farlar var elimde...
bizim mahallede HPS 22 var GTI-6 sarı saolsun sahibi olacak kişi yıkmadağı için bnm vosvosu yıkarken onu da aradan çıkarttım. adam farkına bile varmadı tabi...
Kardesim bordoya bak derim madem önemli değil :)