saglarr neden saglamasınn anıl..
Printable View
msnden yazsana yavrum :D
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 100919103
araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar ?
olm askerim ben bilmiyormusun :D http://www.techturkey.com/forum/sohb...i-ae-olun.html
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 12.750 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 87904620
bu vts den bilgisi olan varmıdır hani duruş güzel de geçmişi nasıldır gunlerdir aklımı kurcalıyo birazz
arkadaslar aracım satılıktır..1999 model klima,cift airbag,abs,elek. ayna.. .. .. ..
aracım 183.000 km deddir kesınlıkle uzulmemiş hava fıltresi dahi takılmamamıstır..
ilanı mevcuttur..kaza boya darbe yoktur..herseyi faal durumdadır aracımı esımın yüzünden satmaktayım..:DD
dusunen arkadaSLAR kesınlıkle aracı ınceleyıp gormeden fıyat konusunda bişi demesinler..aracım yaklasık olarak 29 aydır bendedir..üzmeden ve üzülmeden kullandım..
çok yorgunum konusmayı bırak yazmayıda beceremedim :D gereklilere gerekli bilgi pm ile verilecektir..
Yarın ankara'ya kuzenin düğüne gidiyorum bu aracıda gitmişken bakacam bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Peugeot 106 GTI 1999 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 101466770
Sanirim bu arac daha once sorgulanmisti 13 kusura ilani vardi diye hatirliyorum, aracin sahibi sehir disinda okudugu ve durumu yetersiz oldugu icin arac az kullaniliyo yazilmisti, ama mertcan da aracin ostimde elfreni ile donup kesiciye sokuldugu ile ilgili gorduklerini aktarmisti.