tamamen merakımdan soruyorum bazı gti ların kulelerin üzerinde sayılar yazıyor (önden bakınca sağda sarı, solda beyaz) bu hepsinde olması gerekirmi?
Printable View
tamamen merakımdan soruyorum bazı gti ların kulelerin üzerinde sayılar yazıyor (önden bakınca sağda sarı, solda beyaz) bu hepsinde olması gerekirmi?
99 solda beyaz olması lasım
yasar nerdesın kardesım gelde senınle usta usta gezelım sol camurlukta kı boya yı ve cıvataların sokulup sokulmedıgını beraber duyalım olurmu hava fıltresının altında ne camuru varmıs onuda goster ayrıca total logosu dustu yada kayboldu dıye salak salak işlem var deme adamın asabını bozma fanları gerızekalının bırı boyamıs ıste bunda ne sorunu var adamlar arabayı pert edıp boyatıyo bu arabadan anlamayan insan da fanları boyamıs ve onunde kı sacma sapan plastık koruyucu yok ona takılıyor... arabanın temız olması boyasız kazasız bakımlı oldugumu daha onemlı total logosumu yada fanda kı boya mı kalbını kırdırtma guzel kardesım
o fotoyu gecenlerde bır arkadas ısrarla ıstedı bende tır soforuyum sabahın 8 ınde yoldan geldım telle cektım yaklasık 2 haftalık tozuyla pıslıgıyle o makıneyle o denli oluyor sana yorum yap dıyende olmadı alacak kısı yada arac hakkında bılgısı olanlar var zaten
gayet uyguna kazasiz degisensiz tiklamasi bile olmayan 98 model 106gti isteyen varsa
caglar : 535 dortyuzyirmiyedi 59 doksandort
telde detaylari verebilirim
alper 22,000 ıstemek yada ıstememek o senın bılecegın bısı kardesım sen zevkıne masraf yapmıs motorunu yapmıssın bunu fıyatına yansıtıyosun senın arabayı bana verseler ben 13,000 e almam benım arabayı sana versem belkı snde almazsın yanlıs anlama kotulemek degıl motoru oynanmıs aracla benım ısım olmaz..
zaten oyle olması gerekıyo olsaydın fab. oyle uretırdı(dusuncesındeyım)
(yanlıs anlama tamam )
arz talep meselesı kimi motoru yapılmıs ıster kimi orijinal..
bu araba yaklasık olarak 28 aydır felan bende yaptıgım masraf motor takozunu ve radyatorunu degıstırmek oldu kesınlıkle benı uzmedı..motoruda gayet saglıklı yag eksılme dıe bişi yok...aracı eşim kullanırken ön tamponunu çizdirmiş ve radyatör degişikligi yaperken ustanın dıkkatsızlıgı sonucu ii ce cizildi ve boyandı..
osman arabanın hr 523 olduğunu biliyorum.. arkadaş 21-22 bin istenen araçlardan çok çok üstün demiş ben o üstünlüğünü merak ettim ? bende 22 istiyorum arabama..benim arabamdan çok üstün yeri neresi ? arkadaş belki benim arabama demedi ama kimsenin arabasını da boklamayacak.
wala oldu osman ya plaka sormuoz boşuna bişey oldugunda.burdurdaki marketçi musaya ben satmadım denizin konyaaltına sattıgı arkadaş sattı.
wala sinan abi hiç kaçmıo bişey haa :d:d denizden önce bendeydi sol tarafında boya vardır bi sol kelebek camıda degişikti aldıgımda kırıklarını temizlemiştim bende de önemsz ufak arkadan tıkıladılar 2-3parça boyandı.
Hani bu burdurdaki 106 temizdi hata kaza boya yoktu