Videolarını severek izledigim,fotograflarına hayranlıkla baktıgım bir araçtı 34 VY,ve ilan fotograflarının hepsi yanılmıyorsam eski fotografları.İnşallah eskisi gibi kalmıştır bu araba
Printable View
Videolarını severek izledigim,fotograflarına hayranlıkla baktıgım bir araçtı 34 VY,ve ilan fotograflarının hepsi yanılmıyorsam eski fotografları.İnşallah eskisi gibi kalmıştır bu araba
Peugeot 106 GTI 2001 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
araç hakkında bilgisi olan var mı ?
VY 4099 serkandayken ıyıydı..
Bildiğim son hali ile sölım değişeni yok çizikten bel altı boyalı KM hala orjınal ekstraları mevcut..deri koltuk harıcı full..Yalnız resımler serkanın çektığı resımler.Yenı halı ne durumdadır bilmiyoruz.Uzun zamandır araç kayıp.Meğersem ızmırdeymış..:)
13-14 e önerebilceğiniz eli yüzü düzgün bi 106 varmı ?
11500 e kadar quicksilver arıyoruz adam akıllı araba bulamadık.. buldugumuz arabalar fiyat çok yüksek :s
bugun buna baktık 12600 e bırakırım dıyor boyasız darbesiz ama fiyat çok fazla geliyor quicksilver için..
Peugeot 106 Quicksilver 2001 Model 13.350 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
bu arada çevresinde tanıdıgında vs temiz quicksilver olan varsa paramız cebimizde araba arıyoruz..
İllaki çıkar..
Ben 1.5 sene önce 50bin km'de 2 parça çizikten boyalı (yan kısım) coilover lı apexi n1 egzozlu 306 gti jantlı Quik verdim 11750ye. ki orj.liğini temizliğini forumdan bilenler var.
Özetle millete aldırma sen edeceği para belli.Sadece sabır istiyor:S
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
Bu araç hakkında bilgi alabilir miyim ?
''13-14 Bin'' liraya kadar GTI & VTS arıyorum,kazasız olmasına ve diri olmasına özen gösteriyorum satan arkadaşlarımız veya bildiğiniz güzel araçlar varsa eli yüzü düzgün mesaj olarak atarsanız sevinirim:)