Peugeot 206 2.0 RC 2004 Model 20.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
arkadaslar RC yi buraya yazdım ama kusura bakmayın belki bilgi sahibi olan birisi çıkar arac hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim??
Printable View
Peugeot 206 2.0 RC 2004 Model 20.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
arkadaslar RC yi buraya yazdım ama kusura bakmayın belki bilgi sahibi olan birisi çıkar arac hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim??
bu araç lüleburgaz'dan geldi yanlış hatırlamıyorsam lüleburgaz daki eski sahibi siteye üye bu tı galiba tekrardan söyleyeyim yanlı hatırlamıyorsam 306 gti araştırır ken takip etmiştim bu aracı. canlı görmedim ama resimlerden diri ve güzel duruyor ..
http://www.techturkey.com/forum/memb...19-kutsal.html
teşekkür ettim;)
ne demek yardımcı olduysak ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6527015/detay/
linkteki sorgulama ile karıştırmışım kusura bakmayın lacivert'in durumunu bilmiyorum.
Arkadaşımın eski arabasıdır.Nadir 306 lardandır.İçi konsolu koltukları tertemizdir.Alınacak bir araba bence...Eskişehirdeyken cok gezmişliğim var bu araçla tavsiye ederim.Biz 3 ay kadar önce sattık aracı şimdi ne durumdadır bilmiyorum.Bizdeyken arac üzerinde sadece filtre ve xenon vardı.Sağı solu kurcalanmamış bir arabadır...306 düşüncen varsa git canlı gör arabayı zaten sende görünce kararını verirsin :) :icon_tup: :icon_tup:
arabayı satsak bi almak için gidicez de inşallah öncelikle aracı satmak lazım:)
306 gtı çok guzel
öncelikle kim oldugunu bilmiyorum ama burda bir alay konusu yok burasıda çocuk parkıda degil kimle kafa yapıyorsun neyi oldugunu yazmış arkadaş.. aracın
bende yazıyım bir daha araç denizliden gitti çogu arkadaş biliyor zaten daha önce antalya arabası idi çok güzeldi fakat arkadaşım talihsiz bir kaza sonucu yan yatırdı pert oldu ve kazalı bir şekilde satıldı.... burdaki lakabı ise aracın yengeçti....düşünen arkadaş olursa daha ayrıntılı bilgi ve yedek anahtarı halandaha bende duruyor....onuda yeririm yan yan gider.
Peugeot 106 GTI 1997 Model 13.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
Arkadaşlar bu araç nasıldır. Bide boş model almak ne kadar mantıklıdır duruşu çok hoşuma gitti
Peugeot 106 GTI 1999 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk şu araç hakkında bilgisi olan yok mu yaa araç beşiktaş taydı sonra çorum osmancığa geçmiş istanbuldan bilen yok mu aracı beşiktaştan önce gebzedeymiş....
eğer sahibinin dediği gibiyse süper
Peugeot 106 GTI 1998 Model 19.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk