Kesinlikle aynı şeyleri düşünüyoruz + fiyatta makul yazılmış. büyük bir hasarı olmadığı sürece düşünebilirim. :)
Printable View
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 106338133
bu aracla ilgili bilgi istiyorum :)
Haftasonu gidip bakacağım beyaz renkli 106'ya. 06 jg 106 ile bilginiz vardı sanırım. bu akşam onu gördüm ve içten dıştan hoşuma gitti. gerçi gece vakti çok net bir kullanamadım. km'si düşürülmüş o konuda bir de hayal kırıklığı yaşadım. bana jg ile ilgili bir şey söylemeniz mümkün mü? Teşekkürler...
beyaz 106 ile aynı mahalledeyiz araç canlıda iyi görünüyor yalnız gideceksen eğer sağ kapıya dikkatlice bi bak derim geçenlerde benim dikkatimi çekti bi oturmamazlık var kapıda
Anladım. Dikkatlice bakacağım teşekkür ediyorum kardeşim. Beyaz renkli olması da güzel ama kaputun oturmamış olduğunu farkettim fotolarda. Benim kulağıma bu akşam gidip gördüm araçla ilgili bir kaç şey geldi. Derli toplu görünüyor ama kullanma şansım olmadı açıkçası. Arkadaşlar çok ciddi şekilde alıcıyım bende yaş 35 ve evladiyelik düşünüyorum. 06 JG 106 ile ilgili bir kaç sorun var sanırım. Bilen arkadaşlar hatırlatabilirler mi? İlgili araç şu:
Peugeot 106 GTI 2000 Model 17.000 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 106535731
teşekkürler...
Aynen kabut bilerek o hale getirilmiş . Bir an arnavut ciğeri sandım ama onun başka ilanı vardı 35 plakayla .
arkadaşlar tavsiyeye ihtiyacım var. 13 sene 205'e bindim, 106 alayım diye sattım. pişman olmak üzereyim. ben profesyonel müzisyenim ve gitar koleksiyonum var. onlarca enstrüman alıp satıyorum. elimde türlü türlü mükemmel enstrüman var. gitar seçmek de çok zor iştir. ama inanın hayatımda bir şey almak için bu kadar zorluk çekmedim. ne kadar zor ve içinden çıkılmaz bir labirent olmuş bu 106 dünyası anlayamıyorum. gerçekten birileri en azından satılık olduğu bilinen ve temiz bir kaç araç tavsiye edebilir mi? çook teşekkürler.