YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı
Uzun yolda 110-120 hızlarda 7 litre yaktım bayramda, şehir içinde 45-50 kuruş arası yakıyordum, 12 litreleri nerden hesap ettiniz? bakımlı düzgün bir 306 sakin kullanımda gayet normal bir tüketime sahip, agresif kullanımda her araç gibi yakıyor.
Ayrıca benide arayıp arabayı soran oluyor arkadaşlar galerideki benim eski aracım, galeride arkadaşım takasa verdim aracımı, araç hakkında yorum yapmadan önce gidip canlı görmek gerekli uzaktan konuşmayla olmuyor, ben arabamı yine satmazdım satcak olsam 1 ay önce baskı balata değişmezdim, biz fotoşla araba süslemeyi beceremiyoruz millet gibi ona buna pohpohlatmıyoruz iki günlük arabacı diye geçinen abiler g.tlerindeki *** kurumadan araba kompedanı oldu çıktı, arayıp 1 saat muhabbet edip sonra abi biz müsaitsen yarın gelelim haftasonu gelelim öyle olsun böyle olsun muhabbetleri iyice sıkmaya başladı, önceden sorgulama konusuna gidip baktığım arabaları yazardım, artık onuda yazmıyorum, düşünen varsa gidip baksın amk ben dünyanın parasını döktüm yollara bana faydası olmayan kilisenin papazını s.kiyim demişler, bende de o hesap, kuru gürültü yapmanın alemi yok cebinde parası olana araba çok bu kadar basit ve net.. Bedava araba arıyosunuz düzgün arabaya 16-17 lira yazınca çok diyip, sonra gidip 13-14 e alıp 3 lira üstüne harcayınca ucuz olduğunu sanan zihniyetleri zaten anlamıyorum g.tümle gülüyorum..