aynen kardeşim bu iki araç...
Printable View
Red vti .
Eskişehirdeki araç 1 ay önce ilandaydı aradım konuştum yanıklardan dolayı boya istiyor dedi söyledigim fiyata anlaşamadım,sonra arabayı komple boyatmış dediği dogru ise kaza yokmuş,boş bir günün varsa dene bence belli olmaz belkide cidden güzel araçtır resimlerden kötü durmuyor çünkü .
41 u ben araba almadan önce gdip baktım araçta değişme yok diyorlar fakat eLLenmemiş yeri kaLmamış Aracın
Bu aracın km'si doğrumu kadran kağıtları değişmiş
Peugeot 106 GTI 1999 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 55744131
sımdı bu topıcden onay cıkmadan arabaların satısı olmuyormu ?
vay arkadaş bu arabaların km leri nasıl böyle düşük ya, alan saklıyor mu anlamıyorum, aralarında kaç tane bildiğim tanıdığım araba var, seneler evvel 100 binleri devirmiş şimdi 8o binlerde satılıyor.
Göz görmeyince, gönül katlanıyor alırken galiba.
TeşekkürLer =)
iyi güzel hoşta LPG niye takılıyosa anlamadım :D
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 55798253
baya iddialı bir baslık =)
sinan bana temız vts yada vtr bulsana
bu aracı araştıran varmı ?
Peugeot 106 GTI 1997 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 55351307
sinan 97 98 lerde yolcu airbag yoksa normal airbag varmış gibi deri kaplama olur ve peugeot yazılı plastık olmaz..biliyorsunkı yolcu airbagı varsa da AIRBAG yazısı oluyor..bunun airbag patlamış tamır etmiş pütürlü boyayla boyamışlar AİRBAG yazısı yerınede 2000 2001 airbagsizlerin PEUGEOT plastıgını yapıştırmışlar..havalandırma deliğinin kenarına bakarsan alttan görünen deriyi görürsün..üstünü boyamışlar..
Tamam da size yönelik bir şey söylemedim ki ? İçini çekmesini sizin dediğiniz yüzünden söylemedim.. Gerçekten içinin fotoları yok arabanın hiç bir yerde.. Bu şakşakçılık değil, sözlerine dikkat et.. Sahibi buraya bilerek yazmıyor ben yazdığım için.. Cem bana söylüyor Doğuş cevap yazmışlar yazdığına, ben yazacaktım sahibi olarak ama girmeyim konuya, benim yerime yazar mısın diyor. Bu mu şakşakçılık ?
Ha bir de..
;););););););););););););););););););););););););) ;););)
Şirket şu göz kırpmaları bırakın ya :D
benim bildigim bu araç 12 bıraktıklari idi ama ön kaput ellenik logo iptali vardı ve boya istiyordu aynı araba ise tabiki araç kimin oldugu beni ilgilendirmez ben ne bildiysem onu syledim kimsenin malınıda mundar da etmem bildigimide kimseden esirgemem....zaten aracı sorgulattıklarında ilk sizin arabanızı bakmalarını syledim fiyat olarakta 11500 alırsanız ii dedim....
bu sorgulama ısının suyu cıkmıs arkadas..
watandas oturmus pc nın basına foto lardan yorum yapıyo,tawsıye edıyo yada etmıyo..
dıger bı watandas ıstanbulda yasıyo bılmem nerdekı (kayserı,sıwas,maras,urfa.antep,adana v.s.) arac ıcın zımba gıbı bılmem ne gıbı ben kefılım sıddetle tawsıye ederım ıste bılmem ne yada tam tersı yaramaz cıgerı bıtmıs falan neyse yorum yapıyo.. sorulan arac 106 bunu benden daha ıyı bılıyosunuz gunu gununu tutmuyo sıkanı war catlayanı war patlayanı war nerden bılıyosun senın bıldıgın donemden sonra bısey olmadıgını....
lutfen arkadaslar gıdıp gormeden bakıp ıncelemeden kımsenın malına ıyı yada kotu demeyın..
sunuda belırteyım konu ıle tamamen bagımsızım araba satmıyo yada almıyorum sadece konuyu takıp eden bırısı olarak olayın geldıgı boyutu anlatmaya calıstım.. saygılar:icon13:
eklersek: bırde burdakı abı ler kardesler tawsıyeler war onlara hıc gırmıyorum:)
çıktı tabi ya kankacılık ayağına 1kişinin lafına onlarca adam onay veriyor belki hiç görmedikleri arabalara :) kafadan kazalı araba gözümle gördüm değişen parçasını gelmiş burda şöyle boncuk gibi ok gibi şöyle güzel böyle temiz alacak adamda keriz zaten yiyen yiyor işte allahtan korkun kimse parayı ağaçtan toplamıyor yazık