http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8824870/detay#
Araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar???
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8824870/detay#
Araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar???
Cemo hayırlı olsun dostum Allah kaza bela vermesin sonunda aradigini buldun.
abi aracın maşallahı var kazasız belasız...
O saçma sapan teklifler yok mu acayip can sıkıyor.. İki cümle yazsan ilana diyecekler ki araba patlak, kazalı o yüzden yazmıyor. Senin gibi böyle her şeyini yazana da derler ki acayip paraya ihtiyacı var belli fiyatı öldürelim... Hayırlısı neyse o olsun...
Teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Benim herşeyini yazma sebebim KIL olmamdan kaynaklı ve Ankarada şahsen tanıyan arkadaşlar iyi bilir, satılma sebebine gelince de maddi ihtiyaç değil, Aile baskısı, bu araba 3 cü aracımız ve nadir kullanılıyor fakat neden se Eşim dışında benim ve Eşimin ailesi 306 ya takmış durumda ve dün beni delirtme konusunda peak attılar, bende bir sinir ilan verdim hemen satılsın diye ve şuan vaz geçmek üzereyim.
Bu ne beee kar yağdı, takip ettiğim arabaların fiyatları düşmeye başladı sözüm meclisten dışarı... unan şu 3 haftada güzel para yapayım da belki bitane daha GTI-6 alırım... çok şükür pişman değilim hamdolsun, güzel araç aldım çoook içime sinerek aldım. alternatifler artınca insan bir değişik hissediyor. gerçi fiyatı düşenlerden EY yi almazdım sanırım... GB olabilirdi emre abi (undertaker) sözüm sana ama kötü anlamda değil kısmet bu işler insan bir anda satmaya karar verebiliyor işte. hafta sonu olsa da evlatla buluşsam diyorum. dün aldım hava kötü bugün buz ve kar var diye evde bıraktım. haftasonuda kar yağacak... Neyse özlem sürüyor diyelim... Aşkımı ilk günkü gibi kalacak :) (undertaker) emre abi allah hayırlı uğurlu etsin inşallah istediğin gibi olur... GB den vazgeçmene üzüldüğümü belirtmek isterim.. saygılar.
abicim sakin ol iki sohbet muhabbet edelim. sinirin yatışsın, yanlış bişey yapma,,, üzüleceğin bir şey yapma bence... ben alana aldırana kadar göbeeem çatladı... çık bi balkona cama filan temiz hava çek ankarada kar filan vardır. çık iki kartopu at. ohhh misss.. :):):):)
hehehe:) çok sağol teşekkür ederim. allah razı olsun... hamdolsun bulduk aldık bütçemize göre bir gti-6.. çok içime sindi kaçırmak istemedim. hazır değildim ama bir anda hazırlandım filan. eşimde destek oldu sağolsun... bir GTI daha nasip oldu... amin inşallah...
Valla ne yalan söyleyeyim , yazmayayım diyordum ama bende çok sevindim.. Benim ilk 106 arayışım gibi :)
,,,,,,,,,,,,,,,,,