iyi yapmışsın abi emre abi
egzos 60lıktır umarım, remus iyi tercih olmuş, çok ses cok performans değil emin ol![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
aynen Alican, üst devirlerde güzel ince bir ses geliyor, alt devirler ise canlı şuan, cata iptali+düz boru ve egzoz yıllardır yapmadığım bir işti, inan canlandı araba bir anda. Uzun zamandır beklettiğim itb işine de gireceğim bu aralar, bakalım nasıl olacak. Aslında egzoz u forumdan Erkut 205 e takacaktık bu gün, buluştuk gittik olmadı ona büyük geldi, bende gaza gelip takayım lan özledim dedim, iyide etmişim.![]()
branda almayi dusunen arkadaslar aldiktan sonra yazarsiniz buraya ona gore tercih edeyim bende.
arabam garajda surekli ama guzel bi branda istiyorum genedebeklemedeyim
![]()
Madem konu sorgulamadan cikti 106ya dondu bende bisey sorayimkoltuklarimin sag sol kisimlari oturma yeri degilde siskin kisimlar biraz yipranmisbunalri anadolu yakasinda orjinal goruntusunu bozmadan ve diger kisimlar yapilmayacagi icin siritmayacak sekilde kime yaptirabilirim. iyi bir dosemeci varmi? Ayni dosemeciye kemerde yaptirmak istiyorum on kemerleri kirmizi yapacagim
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
şegi seninle polemiğe girmiycem.Sana onu neden yazdığımı çok iyi biliyorsun.o yüzden benimle ilgili yorum yapma.okey
gt cihat aynı problem bende de var sol koltukta..burdur da yapabilicek yok o yuzden hiç elletmedim..antalyalı arkadaslar varsa saglam döşemeci haber edin hangi sanayi ve ismi konusunda.. şimdiden tşkler..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)