valla samanlıktan 1971 model vosvos almışlığım var... piyasada bilinmeyen ama bazen nadir de olsa trafikte ve bazı otoparklarda karşılaşılan 306 gti lar var... güzel temiz orjinal filan.
kanka temizi için ben 10 bin km giderim hiç sıkıntı değil.
Printable View
vosvos için aydına gidp gelmişliğim var misal. yaklaşık 1000 geldim...
belli ama kanka CFB. senin aracı sattığın gün konuşmaya başladık. aracını neden sattığını bilmiyorum fakat emin ol aklına girmeye aklını çelmeye çalışırdım. ben 98 ve sonrası GTi cıyım... ama CFB mükemmel bir 97 miş görmemiştim bölesini... pişman olmana üzüldüm ama normal. ben çok korktum bütçeme göre temiz kazasız bulamicam diye ama kısmet oldu... tekrar buluruz ömer sıkma canını... Allah büyük.
Phase1 olması sıkıntı çıkarıyordu emirarslan aracımın kaporta durumunu motorunu yürürünü biliyor :) Aracı alan arkadaş istekliydi ve ilk 306sı olacakmış bu kadar bütçem var uygunmudur dedi bende verdim hayırlı uğurlu olsun.Bakıyorum sağa sola temiz istediğim gibi bir 306 yapıcam inş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07638981/detay
arkadaşlar bu arac hakkında bilgisi olan var mı ??
306 GTI-6 candır :)
[306 gtı vardı 98 bal köpügü ama maalesef satıldı cemo bılıyor ona anlattım kısmet ....Alıntı:
varsa samanlıkta 306 gidip alalım hemen bana 10 km uzaklıkta
Arac cıkarsa haber verıcem sitede sevdıgım arkadaslara ....Alıntı:
Sağlık olsun kısmetten öte köy yoktur demiş büyükler
Düşünmeden alınabilicek GFJ 306 GTi bence, kapalı kutu değil en azından nasıl olduğu belli bi araç :)
BONCUK VTS : 1997_ımalat 1998_yatış 2012_15 yıllık güzellik uykusundan uyanıs
---AFTER------BEFORE----