olmaz mı, Alican ın planları var ileriye dönük, o sebeple söyledim, :D
Printable View
hım henüz alican la yüzyüze görüşmediğim için geleceğe dair planlarını bilmiyorum abi. ben 306 gtı konusunda çok aç gözlüyüm ama aynı zamanda çok kanaatkar. param olsa 5 tane daha alırım abi. öyle söyleyeyim. bi tane kupa alıp çocuk olunca kısmetse yatak yapcam ona
306 kupası tabiki...
bu 306 muhabbeti ne ya boyle sabah sabah en sonunda banada aldıracaksınız bı samanlık arşivime bakiyim bi tane sanki olacakti
CEMO 306 ICIN SANA EK KONTENJAN ACARIM ayıp edıyosun ev bark kalsın BIZDENSIN ...Alıntı:
canın çekti dimi... yapma samanlık deme yanarız valla.. sattırma bana evi barkı
eywallah allah razı olsun.... bütün dikkatler, bütün flaşlar senin üzerinde... patlattın bombaları.. hadi bakalım artık bu saatten sonra servet sahibi insansın :) tamam 306lar benim olsun diğer boncuklar noktalar sende kalsın.. saklı olan haklardan S2000 i çok merak ettim. 106 gti ve tstop 131 ide ayrı ayrı merak ettim kısmet belki birgün görmek görüşmek nasip olur...
havalar güzel olsun her türlü ... samanlıgın kapısı sana her zaman acık :)Alıntı:
eywallah allah razı olsun.... bütün dikkatler, bütün flaşlar senin üzerinde... patlattın bombaları.. hadi bakalım artık bu saatten sonra servet sahibi insansın tamam 306lar benim olsun diğer boncuklar noktalar sende kalsın.. saklı olan haklardan S2000 i çok merak ettim. 106 gti ve tstop 131 ide ayrı ayrı merak ettim kısmet belki birgün görmek görüşmek nasip olur...
Techturkey.com Post 12495
kanka bugün trafik sigortası yaptırıyorum. cumartesi sabahtan eksoz pulu, muayene için randevu alcam cumartesiye. evraklarım tam olsun tepenizdeyim olum kurtuluş yok benden. ben mart başından sonra baya boş olacağım.
Bak sana sayıyorum. Sabah 9 akşam 6 iş
salı çarşamba perşembe 7-9 aöf kursu
cuma cumartesi gece işi
sadece pazarım boş onda da hanım anne baba annesi babası yemek içmek alışveriş derken... Patlangoz oluyorum.
cumartesi evraklarım tamamlanırsa kafam rahat olcak öncelikle. benim orj yayları nerde söküp taktırabiliriz risk almayayım diyorum??
engin sbl satılmış :) autojoy harunun tanıdığı biri almış