Zamanında İstanbul'da olan Ve plakalı VTS olabilir..
Model ve renk bazında aynı...O zamanlar araç güzel diri idi..Aradan çok sular aktı..
Şu anki durumu hakkında net bilgiye sahip değilim...
Printable View
Zamanında İstanbul'da olan Ve plakalı VTS olabilir..
Model ve renk bazında aynı...O zamanlar araç güzel diri idi..Aradan çok sular aktı..
Şu anki durumu hakkında net bilgiye sahip değilim...
eyvallah demir abi , arac sahibiyle yarım saate yakın konustum. , kliması arızalıymıs şuanlık onun dısında sorun yokmus aracı almaya gelirken % 80 temizlikte düşünerek almaya gel dedi , hangi camurluk oldugunu unuttum sag olması lazım , düzeltip takılmış. korkuyorum gitmeye bilmiyorum bakalım.
yokmu temız kazasız belasız saxo vts bitirsek işi pazartesi günü. istanbul civarında
Yok mu İzmir'de Manisa'da yakın arkadaşın.? Senin adına bir etüt etsin...
http://www.techturkey.com/forum/otom...mk-2-00-a.html
istersen manisadaki arabayada baktırabilirim ?
Tuzlu?? 17.750 ye pt 52 li kazasız, tramersiz, orjinal kilometreli ve ispatlı, eksiksiz, masrafsız araba benim arabam, ki sorguladığınız araçlar 16-16.5 luk arabalar onada şüpheli yaklaşıyorsunuz. sizlerinde içine sinmiyor. Tüm seceresi belli arabamın marşa basıp kullanacaksınız. İş durumum olmasa zaten satmam, 2.arabam var auris dizel. saxo kapalı garajda gerçekten zevk için binmemi bekliyor normal şartlarda.
onumuzdekı hafta tatıl ıcın antalyaya gıdebılırım orda cok vaktım olucak arac baktırmak ısteyen varsa bana yakın yerlere bakabılırım muratpaşaya gıdıcem akraba zıyaretıne...