maşşallah kardeşim sizin aracınız daha iyi yürüyo demekki zaten videodanda belli bi lafımız yok ona . tekerinize taş değmesin ne deyim :)
Printable View
bilen yada bakan varmı bu araca
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06425024/detay
Abi yeni gördüm. Teşekkür ederim iyi düşüncelerin için.. Kapora olayı , eğer karşılıklı mutabık kalınmış ise sözün temsilidir alıcı ve satıcı açısından. Ha yok araba söylenen gibi çıkmaz ise kapora iade edilir , edilmez ise Hak yemeğe girer oda karşı tarafın ahlaki durumunu gösterir. Bu işin etiği de doğrusu da budur.
Bana gelince de ben bu işten ekmek yiyorum sitedeki birçok kişi beni tanır Denizlili arkadaşlarımın hepsi tanır. Siteden 4-5 arkadaşıma arac sattım yanlış hatırlamıyorsam. Mebla yada satılan aracım ne olursa olsun ben arkasında durmakla mükellefim , ayakcılar al-sat cılar gibi yan çizersem Esnaflık yapamam. İtibar kaybederim ki hiçbir teneke yığını itibarım dan bana güvenen insanlardan daha kıymetli değil...
sol davlumbaz yok onun dısında aracı bilen varmı ? :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03039942/detay
bakın burdan aracı boklamakla olmuyor beyler. resülün 300 lirayı aldım bana kapora gönderdi. yalan değil.
resül beni aradı.
burdurda bir akrabaının olduğunu söyledi ve aracı kesin alacağını söyledi.
ve bana 300 tl kapora gönderdi sonra ilanı kaldırttı ve araç benim dedi.ancak 20 gün civarında beklememi istedi o arada ben ilanı kaldırdım ve herkeze aracın satıldığını söyledim.
neyse
sonra bu bir arkadaşı ile geldi. araca baktılar. sonra araç iyi durmuyor dedi. kaportası diri değil dedi. ve caydı. bende sen bilirsin kardeş dedim ve gitti adam bana kusura bakma seni beklettik o kadar gün dedi ve gitti.
sonra faceden yazdı işte araba pert sonra benim paramı aldı geri vermedi falan diye yalan değil aldım 300 lirasını ama bu adettir bey parası geri verilmez bu adam beni bekletmeseydi 23 gün. ben o parayı geri verirdim. benim 300 liraya ihtiyacım yok hele böyle yoldan gelen paraya çok şükür.
fazla uzatmıcam konuyu araç burda alacak olan bakar alır keyfine herkezin.
biz araca 20-30 bin fiyat çekmedik rakam normal. araç aldığımda masrafları vardı yalan değil ben araca 3000 liradan fazla masraf yaptım .
arkadaşım işine gelen alır .gelmeyen susar öyle burdan tezgah kurup boklamaya luzum yok herkezin aklı var fikri var.
lafım sana resül akıl yokmu olum sende.
ve telefonlarımı açsaydın 300liranı geri atacaktım.
konuşsaydın telefondan adam akıllı.
öyle faceden küfür hakaret etmesi değil.
adam akıllı insanca konuşsaydık ben 300liranı geri verirdim
ama şuan sokaktaki dilenciye veririm sana vermem delikanlı ol.
bir derdin varsada işyerim belli telefon numaram belli.
Beyler bu isi burda sürdürmeyin herkes kendine gore haklı çıkıyor muhabbet uzayıp gidecek kapatın gitsin.
arkdsm izmirden getırmıstı gecen yaz, egzntrklı fılandı,arkdsmn 106 ıle fılan pek ısı olmaz ama sırf hosuna gıttıgı ıcın aldı,sonra cok yakıyo dıe sattı :D
alan kısı bosaltıp aracı galerıcıye verdı.degısen durumu hakknda bılgım yok ama duzgun duruyor arac. yaklasık 2-3 aydır yatıyo sureklı.
gecen bu arkadas takas teklıf ettım bnm vtecle ama takas dusunmyomus, tam olarak nedır ne degıldır bnde merak edıyorum.