Hangi aracı aldın şevkı..:)
Printable View
kocaelindekii araba war arkadaşa aldıkkk geliyozz 41 uy 196
adanadaki sarıya 10 werdim ancak o paraları eder..... temiz olsa zaten buralara düşmez araba bu fiyat olmaz herkes farkında temizi 17 18 alırsan iyi ilgilenen arkadaşlara syliyim...
alın verin ekonomiye can werinnnn
sinans bizim yeğen arabana hasta oluyor
satmayacağını düşündüğümden onada ilettim olurda bir gün satarsan haberimiz olsun olurmu :D
oda sen kadar iyi bakacakdır
walla bütün temiz gti toplıcaz denizliye...bu gidişlee
Sinan-s satmaz uzun yıllar biner :D
anıl aynı şeyleri düşünüyorm bencede satmasın alalh sattıracak durumda bırakmasın bana 106 sevdirren bi rengi bi duruşu ve içinin temizliği var arabanın maşallah
abi o dediğin işi naptn araştırdınmı?
206 gti o paraları tam anlamıyla haketmez
Sivasta var isterseniz irtibata geçirebilirim sizi 35 THY 61
http://img211.imageshack.us/img211/9498/88564760.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Beyaz olan gti çok güzelmiş gerçekten airbag falan hikaye ya ,allah korusun bir kaza yapsan 106'da airbag'e ne ihtiyaç var gerçekleri konuşalım :D
resmini koydugum 206 gti gerçekten temizdir temiz olmasa 1000 km yi aşkın bir şehirden sivas'a gelmezdi araba umitgt nickli üyeye verdim bilgiyi özel mesajdan
Araçta rolanti problemi var 1 kez ankara 2 kezde istanbula paşaoğlu servise gitti çözülmedi.Rölantide dalgalanma var ve kendiliğinden stop ediyor beyin değişti yeni yazılım yüklendi düzelmedi.Tek sorunu bu...
6-7 ay önce eskişehirde tanımadığım birisine satıldı.Eski sahiplerini tanıyorum aracın suanki sahibiyle bir tanısıklığım yok...
Bunun dışında gerçekten cok temiz ve cok cok ciddi yürüyen bir 206 GTI dır.168hp lik dyno cıktısı var servis paşaoğlu ölçümüdür.Yaklaşık 2 yıldır cevremizde olan bir araç...