1999 Peugeot 106 GTI 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu arac nasıl arkadaşlar bilen varmı ?
Printable View
1999 Peugeot 106 GTI 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu arac nasıl arkadaşlar bilen varmı ?
neden sitede arama yapma gereği duymuyorsunuz ortalıgı velveleye vermenin alemi yok arac sahibi zaten siteye üye satılıklar kısmına zahmet edip bakarsanız göreceksiniz.
16.000 'e düşürmüş ya kaçan arabaya bak hiç sabretmedim hiç beklemedim hiç hiiç
Tamam haklısınızda sorguladığınız araçla ilgili forumda birsürü bilgi var zaten...Her kişiye ayrı ayrı araba anlatmamak için açıldı bu topic birazda araştırınız lütfen..
buyrun sorduğunuz araçla ilgili sayfalarca bilgi..
http://www.techturkey.com/forum/otom...t-106-gti.html
http://www.techturkey.com/forum/otom...gti-106-a.html
Evet gtı jantları eksik halledicez kısmetse ama gönül isterdiki daha düşük km'li fazla yıpranmamış bebek gibi bir 106 ..
acele ettigim için kendime kızıyorum yoksa benimkininde bir sorunu yok yazdıgım gibi buraya yazıyorum aracım satılmaz diye bir derdimde yok yalan niye söyleyim yani..eski sahibi olan şerefsizler ANKARADA OPİS opel servisi var..Ahmet ışık ve onur ışık kardeşler..gitme fırsatınız olursa gidip sövebilirsiniz benim için ben telefonda gereken ilgiyi alakayı gösterdim zaten..Akraba vasıtasıyla gittim aldım bel altı boyalı dediler komple boyalı çıktı ama tavanında kazadan ötürü hiçbir şey yok serviste baktırtım sivasta..
Akü bitik durumdaydı..Allahsızlar düşünmediler mi bu araba ankaradan sivas'a gidecek yolda kalsalar nolacak diye..Aküsü degişti..
Bakmamışlar arabaya termostatı bile yoktu pas tutmuştu her şeyini ben yeniledim kabut altındaki afedersiniz boktan bir hava filtresi takmışlar söktüm onuda orjinal hava filtresi takıcam kısmetse ..
Yaz ayındada komple bakımını yaptırıcam orjinale dönüştürme çabam var
arabayı ben güzelleştirmeye çabalıyorum bir derdi sıkıntısı yok ama bazı sorunları çıkınca insan üzülüyor ister istemez
O yüzden başka bir 106 yı almak nasip olursa ince eleyip sık dokuycam :)
bebekler bebeği
kız oglan kız
cillop
orjinal
hatasız
boncuk
amcadan
bu terimlere bitiriyor beni
edit: bide ben orjinalciyim lafı var :D
İlgin için öncelikle teşekkür edeirm arkadaşm..
Bütçe olarak hesabıma uyan bir arac en azından stok almaktansa..
Yalnız böyle bir 206 nasıl bir specte 106 ile eş değer gider.. Merakım bundan dolayı..
Alıpta burdaki stok 106lar benı elek edecekse boşuna 206 bakmayayım özellikle bu arac ıcın.. :)
vasita-otomobil-araba-citroen-saxo-vts-nazar-boncugu-28916601
bu nasıl arkadaşlar
1998 Peugeot 306 GTI 18.650 TL Galeriden satılık ikinci el
Beyler Bu 306 Hakkında Bilgisi Olan Varmı Bi arkadaşım İçin Düşünüyoruz Ama İlan İlk Önce 19,250 Felandı Sonra Bi ara 20,000 Bine Cıktı Şimdi tekar bu fiyata düştü :)
Varmıdır Bilgisi Olan cvplar İçin Teşekkür ediyorum (: