Önemli değil sağlam bir deri olsun yeterli,seviyorum komple deri detayını:)
Printable View
Peugeot 106 GTI 1998 Model 11.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 58950878
Bu araç hakkında bilgisi olan varmı alıcağımdan değil meraktan soruyorum
nolmuş gene burda sinan....
bu arabanın daha önceki plakası galiba 41 h 4106 idi ama yanlış hatırlamıyorsam yanlış hatırlıyorsam da kusura bakılmasın. 41 h 4106 plakalı araç ise düzgün durmuyordu pek bana göre yinede bakmak lazım tam anlamıyla bakmadığım için dışarıdan göz gezdirmiş liğim var sadece boyası falan pek hoş değildi ..
Arkadaşlar bugun kırıkkale merkez bi 106 gördüm beyaz cc jantlı 42 plakalı bilen varmı aracı çok temiz gözüküyordu.Genç bi arkadaş sürüyodu hatta....
-İzmitteki aracın kaputu sıyahtı ve Istanbula satıldı cok guzel paraya İstanbulda el degiştirdi.
aynen 10 liralık olan başka bir araçtı... ekmeği yenmişti resmen
aynn benim bildigimde başkaydı bir tuningci gibi yada tesisatcı gibi biryerin önünde duruyordu .. bir aralar gidip bakmıştık merak edip her taraftan kaynaklıydı :icon13: hatta baya 10 liraya durdu sonra bir anda dellenip fiyatı yükselmişti sonrada piyasadan tarihe gömüldü :)
aynen önü gti arkası quick ti :) adamlar ortadan kaynatmışlardı yaaa :D
bu aracla cidi ilgileniyorum bilgisi olan arkadaşalar varsa sevinirim tşk.....
gönül rahatlığı ile alabilirsiniz çok temiz ve orjinaldir
evet kırmızı araç güzel
Sahibinden de gezerken 106 fiyatlarına bakıyorum
İyiki 2 sene önce 106 almışım 1 şahin parası kadar kardayım suanda :D
buda 61 AC nin bizdeki hali trabzona gitmeden :)
http://b1110.hizliresim.com/11/10/9/3179.jpg
http://b1110.hizliresim.com/11/10/9/3190.jpg
Tabiki buyurun gelin görün aracı samimiyetine inandığım dürüst insana hatırı sayılır bir ikram yapacağım...ben teşekkür ediyorum...
sezgin bey numaramıda yolluyorum size ben ilanı kaldırıyorum...bilginize düşünürseniz beklerim.
0544 319 72 92 vedat ünlü
araç kullanılmamakta ve güvenlik sevyesi yüksek olan bir resmi kurum oto parkında muhafaza edilmektedir.
bir kac ay once arac sahibi ile konustuktan sonra en son attigi mesaj ..
benim yurt disindan donme olayi yalan oldugu icin 106 ile ilgili planlarda gitti yoksa parasini gonderip aldirip garajta yatirmayi dusundugum bir aracti yilbasindan sonrasina dogru ..
nasip olmayacak anlasildi bu lanet memlekette de 106 yok ki anilari tazeliyelim cok guzel cok temiz arac alan hayrini gorsun harika duruyor ..
Edit : Ankarada ki 2001 Seytan Kirmizi 120000 KM de ki aractan soz ediyorum ..
maşallah rengine kurban yaa.dayanamıyorum şeytan kırmızı 106 görünce
61 AC diye bahsedilen aracı iki ay kadar önce aydınlık evlerde görmustum.plakasi 06 GT ... idi ayni zamanda bi arada satılık ilani vardi
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 57520994
bu aracı bilen varmı.......?