O şeffaf kaput değil gördüğüme göre , photoshop ile yapıyorlar :)
Printable View
yavf yerim okan boşunu ne boşu ya klima sanrrof şart hele klıma olmasın hayatta binmem 106 ya ulan yazın hatunla gezmeye gidiyorsun bir kutuda terini silmek için ıslak mendill gezdiriyorsun kapı cebinde..sanroofta şart bence görselliğini aracın duruşunu çok değiştiriyor kalkıkken veya acıkken..kim ne derse desin klima sanroof bence şart he tabi kim istemez arabam temiz olsun boncuk olsun..ayrıca aracta film yoksa o 4 başlıklı deriler nasıl duruyor biliyorsun..airbag önemli değil benim için zaten 120 ile girsen bi yere paket olursun allah korusun..ha deride de koltuk ısıtma olmadıgı için kışın götün donuyor yazın da terden kurumuyor :p :)
vala aracım kasa ve iç dizaynı olarak on uzerınden ondu ama yapan tamırcı kasap arkadas ne varsa basmıs sıvı contayı karteedekı fıltre bıle sıvı conta doluydu ve bılıncsızce takılan beyın yazılım arabanın anasını bellemıs satan arkadas bana soleseydı yazılımı yuklu arabadan soktuk dıye ona gore duzeltırdık halıyle 2. pıstonun sekmanını kırdı araba avanstan antalyada bastas erkan on numara işçiliğiyle yuzumu guldurdu su anda sattıgım cocuk arabayı satıcak olsun yınede ılk alıcam arabalardan bırıdır bulunmaz hınt kuması 20 fr 106 on uzerınden on benım gozumde..............
aynen öle kanka ağzı olan konuşuyor ama şunu bil o beyini yüklü bir arabadan almadık yabancıdan da almadık YG 106 dan geldi bize o beyin yani senin dediğin beyin yg 106 nın beyniydi yüklü bi arabadan değil, ki araba avans vurmuyodu zaten daha önce egzantrik olaylarına girdiğimizden dolayı iticilerin ömrü kısalmıştı artık. bılıncsızce takılan beyın veya yazılım arabanın anasını bellemıs gibi bi durum söz konusu olamaz.
a.q yerınde ne denız senı savunuyorum sewkı bu konuda haklı denız arabanın a.q motorunun ıtıcılerın omru fılan hıkaye yapamamıssınız bı ıs yapalım demıssınız agzınıza yuzunuze bulastırmıssınız bıde satarken o kadar salak ayagına yattınız arabayı araba eden ben oldum kardes kasap tamırcı yapamamıs....
sevki bu bahsedilen 20 fr 106 degilmi 5 km yoldan 6lt yagla gelen araç ne temizmiş bee..:))) tarlalarda az ekin ekmemiş bu temizlikte arac bulunmaz :))))) 2 veya 3 defa antalyaya giti geldi reşat 5.6 milyar masraf eti...yazan arkadaş bi düşünsün sonra yazsın...
Vay anasını sayın seyirciler bende diyorum bu YG neden hızlı gidiyor :D
Arabayı alan arkadaş arabaya baktırmadanmı aldınız ?
Yg deki beynide arabayi yasarlara satarken selim arabadan sokup aug ye takmis yani bi ufak kurnazlik yapmis
sanırım yine 3 msj önce bebekler bebeği 3 msj sonra kazalı vakasını yaşadık.
bende savunmuyorum kanka alan almış satan satmış benim haberim yokdu sekman kırdığından salak ayağına falanda yatmadım he belki satışı aldığın çocuk biliyosa biliyodur. İlk defa 106 ya binmiyosun sende bu işin içindesin geldin gördün baktın inceledin hatta çıkıp beraber sıktık kararı sen verdin aldın. Yinede içi dışı pırıl pırıl olan bi araç ben bunu ifade etmeye çalıştım.
aynen öyle dışı seni içi resatı yaktı..:))
Ya bu konular tartisilacak konu degil bence aldiniz araba 106 yani bu arabayi sifirken bayiden alan adamm bile sahil kenarinda veya ailesi ile piknik yapmaya gitmek icin almamis sonucta her alan biraz daha anasini ..... Sonucta bu arabalarin kaderi bu yani bi suclu varsa oda 106 gti in muhendisi o bu arabayi piyasaya surmeseydi bunlar olmazdi
gorende ARABAYI TAKLA ATTI FILAN SANACAK BE KARDESIM OLDURDUNUZ IYICE
Zamanının en hızlı GTI'dı bana göre piyasaya çıkan ilk plakası AF 5100 sonra abimiz güzel bi teklife sattı. bizim sattığımız kişiden sonra 3-4 el değiştirdiğini duydum kaza yapıp perte ayırılıp tekrar toplandığınıda duydum,ama yürürü gerçekten çok iyi bir araçtır şaşede ve direklerde sıkıntısı yok diye biliyorum ama değişen ve ağır kazası bulunmaktadır....
eskileden bir kaç videosu:cool:
af 5100 vs ag 8816 rolling - YouTube
106 GTI vs Saxo VTS 2 - YouTube
Losttuning atarcı bmw ve GTI - YouTube
kardes derken benım 3 kardesım var baska kardesımde yok ...aug ye gelıncede evet takla atmamıs ama tarlaya uctu ıkıncısıde rol yaparken onundekı arabaya carptı zaten aldıgımdada kapı sacı degısıktı ...araba alırken bakarsın ısıne gelmesse almasın kımsenın zorusuna borusuna gıtmesın ..elımden gecmeyen 106 kalmadı hepsının cıgerını az cok bılırım buraya 3 5 kısı bır araya gelıpte kafasına gore pıyasaya yapmaya calısmasın ...
herkez elindekini bulunmaz hint kumaşı sanıyor ya ayar oluyorum.
hayat garip konuşan odun dolu.
şimdi şöle bişi dikkatimi çekti, bu arkadaş çokmu kurnaz sanıyor kendini arabayı 9,500 al 14,500 yaz
iki ilan arasındaki farklara bakın anlarsınız. o far tampon arası yarım metre boşluk filtreyi beslemek içinmi bırakılmış? eski ilanda 146bin yazıyor yenide 145 :D
Peugeot 106 GTI 1998 Model 10.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - Pasif İlan - 59998708
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 62779763
Bizim beyin kimin beyni netleştirelim :D :D