Peugeot 106 GTI 1997 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
düşünen varsa bakabilir. sadece denk geldim tanımam sahibini.
*On3r*
) aynen dogru dıyosun zaten temız gtı sı olanda bu paralara satıcagını hıc dusunmuyorum bı sıkıntıları varkı bu aracların fıyatlar bu kadar dusuk 12 13 14 e alınan tum arabalarda ben ınanıorumkı bı ucbın dort bın daha para harcasan adam olcak hale gelmıyo gelsede vurugu kırıgı boyası senle kalıyo yıne kazalı oluyo degısen hıc bıse yok temız alırım bı lıra mı gerekırse fazla verırım basım agrımaz sadece dusuncem bu yanlısmıyım sızceede ?
herkes öyle düşünmüyor malesef sanılıyorki 10 11 liraya alınan 106 toplanır..öyle bi dünya yok ben daha görmedimki 10 11 liralık araba alsında çiçek gibi toplansın..bi gerçek var ki her arabayı toplarsın ama 106 toplanmıyor arkadaş..millet sanıyorki 10 11 e 106 alırım 2 3 masraf ederim 16 liralık araba haline gelir ama öyle olmuyor işte..bence hiç ugrasmayıp direk temizini almak daha mantıklı..
eğer binicek isem, 10-11 arası 106 alıp (şaselere girilmemiş) toplamayı tercih ederim boyasından kaportasına kadar. tabi herkes uğraşmaz benim gibi, seviyorum 106 ile ugraşmayıbugn sayısal vursa çöpleri toplar yedek parça haline getirip adam olucakları ayırır toplarım
üşenmem ama sayısal oynamadan vurmaz dimi
![]()
Bence gti - vti toplamayacaksın ,
Temizini bulup üstüne çok azcık bişeler yapıp stoc biniceksin ki arabadan da zevk alasın![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
zamanında ucuza alınan arabalara 5 bin harcayabilirsiniz dediğimde naptın diyenler olmuştu..ee ne kadar ekmek o kadar köfte![]()
106. sayfa hayırlı olsun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3205822/detay/
bu arabayı bilen var mı ?
daha önce bazıları bu araba hakkında kötü resimler paylaşmıştı ( eski hali hakkında ) ama o mu değil mi emin olamadım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)