ben arabamı buldum pazartesi ist deyim inşalahh harun (zıpzıp) arkadaşımın dadesteğiyle ve bilgisiyle 106mı bulmuş durumdayım hayırlısı olur inşallah ...
ben arabamı buldum pazartesi ist deyim inşalahh harun (zıpzıp) arkadaşımın dadesteğiyle ve bilgisiyle 106mı bulmuş durumdayım hayırlısı olur inşallah ...
senlik bir durum yok kardeşim arabayı dışardan 12 ye alıp foruma 3 lira üstüne koyup yazanlara diyorum cin olmadan adammı çarpacaksınız sansarlar. Eser sen mantıklı insansın bilen anlayan insan belli ediyor kendini, bu arabaların fiyatlarını sen ben bu hale getirdik dimi. yoksa en kralının edeceği para 15 lira
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
arkadaslar bi arkadasımıza 13-13,500 arası gti arıyoruz biraz zor gbi göürlüyo ama yardımlarınızı bekliyoruz iyi bişey bulursak çok iyi olur boya takıntımız yok zaten bu fiyata boyasız bulmak imkansızsizlerin belki bildiği araclar vardır yardımlarınız bekliyoruz 1 haftadan beri arıyoz bulamıyoz yardım edersiniz cok seviniriz?
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
sanırım bahsedilen araç bu
hatırladıgım kadarıyla renk degişmişti en son kiraz kırmızı oldu. sunroof'u falan iptal etmişti sanırım
JoYTeaM
Bedava verse alınırmı bu ya![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
ilk geldiginde güzeldi.. sahibi fuar işleriyle ugraştıgı için gösterişli bişey istedi dikkat çeken bişey istedi bu şekle getirdi ramazan abiler.. sonra bir ara orjinale dönmeye karar verdiler tanpon falan yapıldı orjinal komple boyandı sonra tekrardan bu tanponu falan taktı
JoYTeaM
aslan bu konudaki gti arayanlara hitap eden bi araç deil fuara yetiştirilirken görmüştüm. gti oldugunu senden duydum gti lık bi durumu kalmamıstı amaca uygun kullandıklarından.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Araç komple sökülü şu anda tesisat yok araçta içi orjınale döndü yan marjbiyaller yok rengi gene kırmızı ama ne kırmızısı bilmiyorum şu anda tesisatsız haliyle satılık
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 55436609
aracın suanki ilanında bu resimler var son halinin resimleri mevcut mu ?
JoYTeaM
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)