önceden airbag olmadığına eminmisin?belki vardı başka direksiyon taktılar
millet basıyo ince contayı siboplar büyüyoo sonra egzoz filtreli 106 lara buda sadece egzoz filtre deyip deneniyo adamları acıncada makine ciğerli ya yürüyor oluyor,araca yapılan işlemleri söyleyenlerse *** atan oluyo enteresan...
allah alanada satanada hayırlı etsin aracın kaportası güzel tavanıda boyama yerine folyo kaplanmasıda tercih meselesi isteyen alınca boyatabilir sorun değil bencede...
oğlum öyle her adamı almıyorlar işkurdanbu arada boş ver kanka bu kadar kasmana gerenk yok biz hangi 106 da ne var ne yok ii biliyoruz..millet kendini kandırıyor eksoz filtre diye
![]()
Citroën Saxo 1.6 VTS 1997 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 67406213
araçla alakalı bilgisi olanlar varsa paylaşabilirmi geçmişe dönük baktım ama bulamadım...
Bu Araca Bakacaklar Dikkat İlandaki Açıklamaya Kanıp Gitmeyin > Eski AT
Peugeot 106 GTI 2000 Model 17.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 68135080
Hasar Kayıtları
![]()
38 FA 594 Plakalı Sarı 106 gti
Öncelikle ben bugun kalkdım ve 106 gti ilanlarına baktım sarı 106 ile karşılaştım aradım fiyatta anlaştık arabasında bel altı boya oldugunu bagaj ve tavanda boya olmadıgını kesinlikle daha önce kazası vurugu kırıgı catlagı yoktur dendi kabul ettim aracı ve basdım terminale gittim bilet aldım yolun yarısındayken tramer kayıdı yaptım ve kayıtta çıkan durum arabanın 30 bin TL lik kaza kayıdı çıktı sonra yolun ortasında inip tekrar ankaraya döndüm.Dikkatli olun arkadaşlar.
Aracın ilan linki ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...word=106%20gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)