Peugeot 106 GTI 1997 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 68918870
Araç hakkında bilgisi olan varmıdır?
Aynen merak ettim bencede güzel duruyor İstanbul arabası bilen çıkar diye düşünüyorum ama fiyatının düşük olması kuşkulandırıyor.
Aynen abi dediğin gibi herşey çok iyi duruyor fiyatı kuşkulandırdı.
Ben zaten 1 hafta sonra Giresundayım bakmak lazım o zaman.
Bu arac 4 sene önce ümraniyenin arabasıydı..yaklaşık 2 sene nette kaldı zaman zaman ilanı kalktı felan..sonra istanbul dışına satıldı giresun taraflarına tam emın değilim ama o tarafalara satıldı..sonra o taraftan tekrardan anadolu yakasına benım bi arkadaşımın yeğeni aldı aracı.ve aldıgına çok pişman oldu hemen ilan koydu ve sattı.detayını cok sormadım ama abi çok bozuk arabaydı dedi bi anlık boşluğuma geldi aldım dedi satana kadar çok uğraştım dedi..
Ayrıca bu arac 4 sene önce cıtalıydı haliyle 97 model o zamanlar cok düzgün bi arabaydı derili felan full..ama arac ekmeğini yemiş artık..zaten o zamanlarda km 150bindeydi..aradan 3 4 sene geçmiş hala aynı km..Bence o paralara alınacak bi araba değil kensinlikle..Yakından gidip bakarsanız aracın külbütör kapakları mat siyahtır hatta..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 17.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 70199522
bir arkadaş için bilgisi olan varmı ..? plakası 07 SN ...??
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
bilmem arkadaşa sormak lazım sadece kaput deyıl 2 çamurluğuda boyalı telde bana abi ufak bi ayrıntı var nası yakaladın ordan sunrufu ben işaretlemedim ama diyo kurnaz kardeşimiz![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)