valla ben bugün bir arayıp konuşacağım. Bakım dediğin kaporta masrafı mı. yoksa temizlik ve bir pasta cila mı? Kmsi fena değil eğer düzgün kullanıldıysa bu gti bana uyar aslında. senden rica etsem eğer ki tekrar karşılaşırsan konuşma fırsatın olur mu. ankarada tech üyelerinden başka kimsem yok malesef? ben bgn iletişime geceğim. teşekkürler
Dış görüntüsü pasta cila ile düzelir çok fazla hare var gibi geldi bana, dediğim gibi dış görüntüsü olarak vuruk kırık bir yerini görmedim biraz parlasa çok güzel olur. Bana yakın sayılır C.tesi günü telefon eder müsaitse bakabilirim, vaktiniz varsa.
Şahsi kanaatimdir, bu araç için demiyorum, ben bu kilometrelere pek inanmıyorum aslında, 106, 206, 306 gti gibi arabalar bu km lerde çok zor, varsa bile bu paralara çok zor, ayrıca bu arabaların motorları iyi bakıldığı sürece dayanıklı. Arabaya bakıyorsun sol kapı döşemelerinde kol ve dirsek dayamadan dolayı aşınma var, direksiyon ve vites topuzu resmen erimiş, sonra km ye bakıyorsun 14ok, dediğim gibi inandırıcı gelmiyor.
Peugeot 106 GTI 2001 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 83424598
araç hakkında bilgisi olan varmıdır??
Top Gear - Peugeot 306 Rallye - YouTube
306 rallye serisi
süperrr
ama memlekette yok malesef
Peugeot 106 GTI 2000 Model 17.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 83840804 bilen varmı arkadaşlar
Günaydın,
Bismillah ilk araç sorgu ile başlayalım...
Peugeot / 106 / GTI / 98 106 gti sahibinden.com'da - 83281387
gören bilen duyan kullanan bilgisi olan varmıdır... baya kanım kaynadı aracı görünce...
valla şahsen araç hakkında bi duyumum yok... görüntü mükemmel ve +1 kayseri aracı ben kayseri de kötü araç çok nadir gördüm. çok bakımlılar çok sahip çıkıyolar. kaza bela durumu yoksa tek rahatsız eden km. Motora baktırılır çıtırdan... motor elden geçince kim neylesin KM yi.
daha once 16 li rakkamlar istenilen 2001 vardi corluda bizim arkadaslar bakmisti ve cok duzgun oldugunu soylemislerdi 106 ci arkadaslar ama sinan abi biseyler bilmese emin konusmaz heralde ama otobus bileti 15 lira sansini denemekte fayda var uzak olsa sansa birakilmazdi
baskani dinlemek lazim![]()
bu araba daha 20 gün önce satılmış. 7 nisan da başka bir kişinin ilanında sahibinden de satıldı gözküküyor. 06 hh 481 ???? hatta araç 7 nisan da satılmış 15 gün sonra 22 nisan da ilan koymuş..
eeeeee bide şöle bi sıkıntı var 15 gün önceki ilanda araba 162.000 km şimdi istanbula geri geri gelmiş herhalde araç 131.000 km ye düşüvermiş????
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83281387/detay şimdiki ilan,
20 gün önceki ilan
http://www.sahibinden.com/listing/va...lassifiedTitle
belki araç yine iyidir eywallah ama bu olaylar SIKINTI...
106 dan ekmek yeme mevsimi açıldı beyler![]()
Peugeot 106 GTI 2001 Model 11.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 83843849
durumu nedir bilen varmı ?
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)