evet yeni alıp takıldı bu gti ye bulasma dostum 13 bin bile vermem buna hatta benim harici hdd de bunun eski fotoları var. evet baya toplanmıs ama bize toplanmıs degil orjninal gti-6 lazım. sen şu malatyadaki gri 99 model 306 gti yi biliyormusun??? bende ya onu alıcam yada dt yi haziranda işallah. dt satıldı ama beklicez artık. 3 haftadır 306 gti lere bakıp duruyorum hep tursu iki sag sol yapıyorum filtre sesi dinliyorum bu bize uymaz kardeşim diyip basımı önüme eyip eve geliyorum :/ yok abi alayı tursu. nediyim abi her parası olan o araca sahib olamıyor malesef keske herkez erel gibi bakabilse 306 larına. acele etme kardeşim bekle piyasa baya hareketlendi alıncak gibi degil 306 şu aralarböyle olması iyi oldu kıcı kırık vti lere 27 binlira istyorlar
bordo dz nın km sı de cekılmıs 173 000 den 145 000 ne
vay be su arabalara bak bizde gittik kiraz kırmızı boyasız aldık boyadık sattık
referans olabiliceğim 3 tane 306 GTI-6 var beylar macera aramayın GFJ-TH-AZ 306 ustaya bile göstermeyin alın gazlayın. GFJ ve TH bendeydi zaten, AZ hala bizde..
15-16-17 306 gtı devri kapandıvtı lar yüzünden bizde herroya merro diyoruz yapcak bişe yok
![]()
306 gti arayan arkadaşlar benim araba eski araba satılık bakın gayet düzgün dü değişeni yoktu alan arkadaş da güzel yapmış
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)