kim demiş 16 ya çiçek gibi 106 yok diye ah alperim ah herkesi bizmi sandın sen.....
biz bu aracı okandan hiç ilanını görmeden aracı bile görmeden aldık hatta ve hatta aracı kendisi 650 km yol geldi teslim etti gitti bu nedir insanlara güvendir herşey para degildir....
http://www.techturkey.com/forum/otom...riyanlara.html
gariban 106 gti....
Beyler uzatmanın manası yok, Kimse parayı ağaçtan toplamıyor, benzer bir olay benimde başıma geldi, el işinde çalışıyorum haftanın 3 günü izin alıp şehir şehir araba arayacak durumumuz yok, iyi niyetle çıktık yola sonu hüsran oldu, Allah büyük hakkım haram olsun. Ben harcadığım 250 lirayla eksilmedim çok şükür, orayada gitmek varmış kısmetimde dedim. Para verirken tabiki verdiğinin hakkını istersin bu en doğal haktır, kötülememek koşuluyla, aldığın malda olanıda gizlemedikten sonra alınır satılır.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
.................................................. .............
benimdee basıma geldi 3 seferinde ben cıkıpda şu araba şöyle cıktı bu araba böyle cıktı demedim en basitinden ankaradan cıktım gitti 01 GU 106 2001 sarı 106ya bakmaya adamın arabası LPG bile cıktı adama cıkıpda senin arabanı reklam edecem demedim bana söledimedi tüp oldugnu we bel altı boyattım dedim alakası bile yok tampon we dodikleri boyanmıştı sadece biz cıkıp burda terbiyesizlik yapmadık ama!
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
ya ortada yanlış falan yok ben ona herşeyi söledim adam arabanın üstündeki noktayı bile soruo bu benim problemimmi allah aşkına yapmayın yaaa a
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
arabaya bindi koltuk neden oynuo dio bu nedir yaaa ?
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
Alper geçmiş olsun.Keşke gitmeden benı bir arasaydımn.Ben o arabanın nesi var nesı yok biliyordum.Neyse Gçmiş olsun..Ayrıca o araç teyzeden alınmadı bunuda biliyorum.Ayrıca o araç 2001 değil 2000.. 8.inci ay ve sonrası üretilen 106 lar 2001 diye geçer bunu da dipnot olarak belirtelim... Ahhh ahhhhh...
Saygılar..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)