Peugeot 106 GTI 1998 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 88311300
Aracın sahibi ile görüştüm komple boyalı dedi tavan dahil büyük kazası yok sadece sağ çamurluk değişti dedi.ah bi de sunrof olsabursalılar arabayı tanıyan bilenler sıkı bi pazarlıkla bitirmeyi düşünüyorum aracı HELP ME
PLEASE
bu 106'larda önü farklı arkası farklı birleştirme işlemi çok oluyormuş sanırım.. alırken nasıl anlaşılır bu durum? iyi bir usta şart, herkes anlayamaz..
lifte kaldırmadan anlaşılmaz, yada taban halısını kaldırmak gerek.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Bazilarina lift bile gerekmiyordirek altina egilip baknca cikio piyasaya ugurla cok bakmstk bi ara hepsi dikisliydi gittiklerimizin
![]()
JoYTeaM
Peugeot 306 GTI 1998 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 91315087
Yabancıya gitmesin atarlı evlat![]()
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Citroën Saxo 1.6 VTS 1988 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 86866641
takas istio arkadaşta bilindik bi arabamı değişen olmadığını söyledi varmı bilgsi olan alalım artık bitane çok sorguladık buara :d
bende sürekli görüyorum akatlarda ...daha önce burada paylaşmıştım ama kimse ilgilenmedi..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
şeytan kırmızıyı abla kullanıyor olabilir mi ? eğer öyleyse bizim arkadaş kovalamıştı bunu ciddi yaya olarak![]()
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 87904620
beyler nıyet cıddı bı arkadasım dusunuyor warmı bılıgısı olan ?
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)