User Tag List

Sayfa 500/743 İlkİlk ... 400450490498499500501502510550600 ... SonSon
14117 sonuçtan 9.482 ile 9.500 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

piscocuk
    Misafir
    günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar

Peugeot 106 GTI 1997 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 91518268

araç hakkında bilgisi olan varmı?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ADA için son guncelimdir.. Bugünden sonra isteseniz satmam..

Kontörüne kıyan arasin , yardımcı olayım.. Aramızdan birine gitsin..

piscocuk
    Misafir
    ADA sahillerinde bekliyorum hayırlı satışlar

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı piscocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Peugeot 106 GTI 1997 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 91518268

Pisçocuk ,sahibinden de benim arabaya mesaj atan sen misin ?
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kaput cizgisi tutmuyor abi içinde yarış koltukları var o kilometre orjinal deil bence pek hoşuma gitmedi arac ....

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umitgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ADA için son guncelimdir.. Bugünden sonra isteseniz satmam..

Kontörüne kıyan arasin , yardımcı olayım.. Aramızdan birine gitsin..
    Satma dursun o zaman ümit..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

evlat alacam diyorsun sorguladıgın arabalara bi bak yaa

arabada monza koltuk var orjınallerı yoktur arka kkoltukarda döşeme var muhtemelen kapı panzotlarıda döşenmiştir.ayrıca arka logo iptali ayrıca araçta çıta iptali var..bence sen uzun bi süre araba sorgulama çünkü sorgulanmaya değecek bir araba yok şuanda

piscocuk
    Misafir
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pisçocuk ,sahibinden de benim arabaya mesaj atan sen misin ?

8 tane araca şimdi donadım kaza değişen durumuyla ilgili mesaj attım..sanırım sizin aracada atmışımdır.. )

piscocuk
    Misafir
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evlat alacam diyorsun sorguladıgın arabalara bi bak yaa

arabada monza koltuk var orjınallerı yoktur arka kkoltukarda döşeme var muhtemelen kapı panzotlarıda döşenmiştir.ayrıca arka logo iptali ayrıca araçta çıta iptali var..bence sen uzun bi süre araba sorgulama çünkü sorgulanmaya değecek bir araba yok şuanda
    alper evlat alıcam diyorum..sorgulattığım arabalara bakıyorum.sen burada yorum yapıyorsun ama tahminde bulunarak yapıyorsun yorumunu.istersen benim sorgulattığım araca sen yorum yapma..çünkü sizin tayfa kendi yapmadığı şeylerede ben yaptırdım ben yaptım diyor ve hatta öpecek adam arıyor

piscocuk
    Misafir
    Alıntı salih_560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaput cizgisi tutmuyor abi içinde yarış koltukları var o kilometre orjinal deil bence pek hoşuma gitmedi arac ....
    kazasını belasını geçtim..aracın şasesi sağlam olsun ön logo arka logo heleki KM olayına takılmıyorum.bugün kaçtane araç orjinal KM sinde..zaten ben hangi aracı alırsam alayım motoru açıcam trigeriydi osuydu busuydu değiştiricem.ister 1 ay önce yapılmış olsun isterse yapılmamış olsun..hiç masrafsız arabada olsa benim gözümde min 1000 TL masrafı var her aracın..kaporta boya hariç

oKsEAt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peugeot / 106 / Quicksilver / 10 NUMARAA.... sahibinden.com'da - 93359092

Bu aracın sahibiyle konuştum; ''araç muayene 2014 4 ayına kadar tüm bakımları 1 hafta önce yapıldı trıger seti bujı alt takım vs... 4 lastik sıfır motor sorunsuz hatasız klıma faal eksiksiz bi araçtır dostum'', dedi.

Hakkında bilgisi olan var mı gidip almayı düşünüyorum bu günlerde.
    '01 VK 106 GTI
    '17 B Fiorino Premio
    '98 AY 106 GTI
    '97 LC Civic 1.4 IS
    GNL Garage

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazasını belasını geçtim..aracın şasesi sağlam olsun ön logo arka logo heleki KM olayına takılmıyorum.bugün kaçtane araç orjinal KM sinde..zaten ben hangi aracı alırsam alayım motoru açıcam trigeriydi osuydu busuydu değiştiricem.ister 1 ay önce yapılmış olsun isterse yapılmamış olsun..hiç masrafsız arabada olsa benim gözümde min 1000 TL masrafı var her aracın..kaporta boya hariç
    bende ilk başlar senin gibi düşünüyordum motoru önemli degil falan derken bi 4 lira kadarcık masraf ettim sekman kırmış arabay..... triger işi zaten bütün aldıgım arabalarda deyiştiriyorum o devede kulak 180 tl.... ama gerçekten şu an piyasadaki 106 lar döngü içine girdi bence kışa dogru dökülür... yemiş gibi....
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alper evlat alıcam diyorum..sorgulattığım arabalara bakıyorum.sen burada yorum yapıyorsun ama tahminde bulunarak yapıyorsun yorumunu.istersen benim sorgulattığım araca sen yorum yapma..çünkü sizin tayfa kendi yapmadığı şeylerede ben yaptırdım ben yaptım diyor ve hatta öpecek adam arıyor
    bizim tayfa derken anlamadım?kim ne yapmış yapmamış?hiç bişey analamadım..

tamam ben yorum yapmıyım sıkıntı yok ama sen böyle arabalar sorgularsan ve kımse yorum yapmaz sende o arabaya gider alırsan cok öpülürsün..ben sana fikir verdim zoruna giden ne oldu anlayamadım..

piscocuk
    Misafir
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim tayfa derken anlamadım?kim ne yapmış yapmamış?hiç bişey analamadım..

tamam ben yorum yapmıyım sıkıntı yok ama sen böyle arabalar sorgularsan ve kımse yorum yapmaz sende o arabaya gider alırsan cok öpülürsün..ben sana fikir verdim zoruna giden ne oldu anlayamadım..
    zoruma giden bişey yok..olamazda..sen konuyu çok iyi biliyorsunda neyse..

piscocuk
    Misafir
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende ilk başlar senin gibi düşünüyordum motoru önemli degil falan derken bi 4 lira kadarcık masraf ettim sekman kırmış arabay..... triger işi zaten bütün aldıgım arabalarda deyiştiriyorum o devede kulak 180 tl.... ama gerçekten şu an piyasadaki 106 lar döngü içine girdi bence kışa dogru dökülür... yemiş gibi....
    motoru önemli değil demedim..orjinal km bir elin parmağını geçmez..yoksaki motorada dıştan bakınca kendini belli ediyor.şimdi bakıpta göz göre görede lades denmez..zaten haftanın 1 günü kullacağım araç nekadar sorun çıkarabilir..oyüzden hafif toplu eli ayağı düzgün olsun yeter...bu hafta çok sıkıştırdım olmadı..akışına bıraktım..o gelsin beni bulsun artık sağol yorum için

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motoru önemli değil demedim..orjinal km bir elin parmağını geçmez..yoksaki motorada dıştan bakınca kendini belli ediyor.şimdi bakıpta göz göre görede lades denmez..zaten haftanın 1 günü kullacağım araç nekadar sorun çıkarabilir..oyüzden hafif toplu eli ayağı düzgün olsun yeter...bu hafta çok sıkıştırdım olmadı..akışına bıraktım..o gelsin beni bulsun artık sağol yorum için
    .bugün kaçtane araç orjinal KM sinde..zaten ben hangi aracı alırsam alayım motoru açıcam...

ben buna istinaden yazmıştım dediginiz gibi şu an için 106 bi döngü içinde... araç ist dan çoruma çorumdan ankara adana arası gezip duruyor hep aynı arabalar.. ama bu yüzden yaz sonuna veya kışa beklemeniz gerekir....
    gariban 106 gti....

piscocuk
    Misafir
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .bugün kaçtane araç orjinal KM sinde..zaten ben hangi aracı alırsam alayım motoru açıcam...

ben buna istinaden yazmıştım dediginiz gibi şu an için 106 bi döngü içinde... araç ist dan çoruma çorumdan ankara adana arası gezip duruyor hep aynı arabalar.. ama bu yüzden yaz sonuna veya kışa beklemeniz gerekir....

görüştüğüm 2-3 araba var.eğer onlarda olmazsa mecbur bekleyeceğim zaten yapacak birşey yok

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesajla araba alınmaz abi,söyleyim dedim.
    imzasız..

piscocuk
    Misafir
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesajla araba alınmaz abi,söyleyim dedim.

mesajla araba almıyorum kardeşim.dediğim gibi 8-10 araca mesaj attım..hatta bir kaçıda siteden çıktı sorduğum soruların dönüşlerini yaptılar aradım konuştum örnekleri mevcut..bende kıl olurum mesajla pazarlık olayına ama ben pazarlık yapmıyorum kimse özellk yazmamış onları soruyorum..iş yerindeyim taktir edersinki herkezi tek tek arayıp konuşamam.ilgine teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)