Alperim kaza muhabbeti sıktı canımı açıkçası , Şevki de biliyor. Denizli deki diğer arkadaşlarım da..O nedenle vereyim istedim. Ama iyi niyet suistimal oluyor biliyorsun..
Yarın dükkanımın altındaki depoya çekeceğim , 1-2 hafta gözümden uzak dursun.. Sonrasına bakacağım hayırlısı ile..
al gel benim garajda dursun her gün pasta cila yesin ümit 2009 kango varmış satıp benim vectrayı alcakmış adam varmı kango isteyen
arkadaşlar sağolsun fatih aracı oldu..aracın eski ve yeni sahiplerine ulaştık konuştuk.sizlerinde bilgilerini almak istiyorum.kısmetse haftasonu bursaya gidip araca bakıcam eğer denildiği gibiyse aracı alıcam..son olarak araç hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yorumlarını esirgemezse sevinirim
arkadaşlar sağolsun fatih aracı oldu..aracın eski ve yeni sahiplerine ulaştık konuştuk.sizlerinde bilgilerini almak istiyorum.kısmetse haftasonu bursaya gidip araca bakıcam eğer denildiği gibiyse aracı alıcam..son olarak araç hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yorumlarını esirgemezse sevinirim
teşekkürler
Emin olun pişman olmazsınız alınca.. Çünkü çok düzgün duruyo ve kaçırılmayacak bi araba bence..
Emin olun pişman olmazsınız alınca.. Çünkü çok düzgün duruyo ve kaçırılmayacak bi araba bence..
bugün eski sahibi ve şuanki sahibiyle görüştüm sağolsunlar olumlu konuştular.siteden sorgulatayım dedim.olumlu yorum alırsam yarın gidip araca bakıcam pazartesi günüde gidip alıcam
bugün eski sahibi ve şuanki sahibiyle görüştüm sağolsunlar olumlu konuştular.siteden sorgulatayım dedim.olumlu yorum alırsam yarın gidip araca bakıcam pazartesi günüde gidip alıcam
hadi hayırlısı olsun o zaman klima airbag varmı aracta?
bu arada bugün yazdıgın konu kafama cok takıldı ama hala aramadın?beklıyorum kardeşim merak ettim neymiş bu mevzu?
hadi hayırlısı olsun o zaman klima airbag varmı aracta?
bu arada bugün yazdıgın konu kafama cok takıldı ama hala aramadın?beklıyorum kardeşim merak ettim neymiş bu mevzu?
arayıp anlatıcam..bugün çok yoğundum yüklemelerim vardı..akşam eve geçince ararım anlatırım..kusura bakma bir anlık sinirle oldu sana değildi tepkim..AR nin sahibiyle görüşmüştüm herşeyini ben yaptım diyince tutamadım kendimi daha fazla
arayıp anlatıcam..bugün çok yoğundum yüklemelerim vardı..akşam eve geçince ararım anlatırım..kusura bakma bir anlık sinirle oldu sana değildi tepkim..AR nin sahibiyle görüşmüştüm herşeyini ben yaptım diyince tutamadım kendimi daha fazla
ben 4 gündür mesaideyim görüşmedik..o yuzden aranızda ne konuşması gecti bilmiyorum..anadıgım kadarıyla sen baya bi gerilmişsin..ama benim bu muhabbetten habrim yoktu..tayfa mayfa diyince ne oluyor dedim. neyse ararsan konuşuruz
Yaşar abi , o iş saat 17:00'da bitti.. ADA yı satmıyorum.. Kusura bakma..
Hayırlısı olsun umit..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
haklısınız bende takıldım bu konuya ama zaten haftanın bir günü kullanmayı düşünüyorum.diğer günler kullanacak aracım var.bu tam anlamıyla ikinci araç olacak