___1997 CİTROEN SAXO VTS___
Öncelikle herkese hayırlı forumlar aracımı bu tarih itibariyle vede araç hakkında biraz bilgi paylasıp yılbasından sonra degerını bılecek meraklı arkadaslara satısa sunuyorum ….
Aracım 1997 nin 6. ayında trafige cıkmıs vede 1998ın 10.cu ayında
Kapalı garaja çekılmek suretıyle kullanılmamıstır, yaklasık 15 sene
Trafiğe hiç çıkmamıştır , taki benim aracı bulmam ve satın alma isteğim doğrultusunda sahibine ulasıp aracı 06-11-2012 kendime satın almamdır….
Aracı aldıktan sonra yaptım işlemler kısacası :
Akü sıfır alındı(2 yıl garantili) triger kayış seti degistirildi(orjınalı tertemız sekılde duruyor bozulmadan kalmış oem) sonra aracıma castrol magnatec yağ , yağ filtresi , hava filtresi ve antifiriz seklınde motor bakımı yapıldı arac hiç calıstırılmadan oldu tüm bu işlemler daha sonra yatmaktan kaynaklı ön teker rulmanları ve dört teker fren balatası değişimi yapıldı ve en sonunda yatmaktan telleri kırılan fabrikasyon latıkleri (michelin 1997 üretimi ve 7 mm dis mevcuttu) yerine starmaxx sıfır lastik takıldı bunlar benım yaptığım aracın yürümesi icin yapılan işlemler oldu ….
Tüm bu islemleri yaptıktan sonra aracımın 04-12-2012 de muayenesini yaptırdım ve aracım suan hicbir eksiği olmadan kullanıyorum km si aldıgımda 35.600 civarıydı suan güncel 35.870 kmdedir … arac tamamen stocktur akü kapagından hava filtresi kazanına katalızöründen son susturucusuna orjınal teybınden orjınal paspaslarına kadar hersey uzerındedır koltukları sıfırdır sankı hic bınılmemıs gıbıdır torpıdosu daha mat renktedır calısmayan en ufak aksamı yoktur kulanım kıtapcıgı mevcuttur 5. jantı teneke degıl orjınal janttır , 1997 tarıhlı radyötörü ve 97 baskılı farları ve stopları (valeo) üstündedir,ön kaput kecesi nokta yırtıksız klipslerıne kadar üstündedir,arka orjinal medefesi üstündedir manuel immobilizeri aktiftir, ben bunları gereksız sorular olmasın diye söylüyorum ; yanlış anlasılma veya ukalalık diye kesınlıkle algılanmasın
Kısacası istedığım rakamı veren arkadasa aracı verıcem takas düsünmüyorum ben yıllardır al-sat yapıyorum.Ciddi ve ciddi alıcalar ulasırsa cok sevınırım gereksız mesajlara cevap vermıycem
paraya ıhtıyacım yok sadece işim geregi bu tarz aracları bulup alıp satıyorum …. Umarım yeterlı acıklamayı yapmısımdır ve ayrıca sadece al-sat mevzusu degıl yardımcı olabılcegımız ortak platformda muhabbet edıbılecegımız değerlı arkadaslara kapımız her zaman acıktır......
ARACIMA DÜŞÜNDÜĞÜM RAKAM 22 BİN TL dir HAYIRLI SATISLAR
Ayrıca TECHTURKEY ailesine bize bu imkanı sagladıgı için
TESEKKÜRLER
DRIVE34
[url=http://bit.ly/c25MCx]

[/url